Spelers van Juliana Mill. (Foto: Jeff Meijs)
Spelers van Juliana Mill. (Foto: Jeff Meijs)

4H: Topper in Haps, Juliana Mill - SES mooie derby

Voetbal 267 keer gelezen

HAPS | "Een echte topper op papier", liet Hapse Boys-trainer Johan Vullings afgelopen zondag weten. Komende zondag ontmoet zijn ploeg op eigen veld koploper Herpinia. Het verschil tussen beide ploegen is een punt, dus de koppositie in de vierde klasse H is de inzet.

Afgelopen zondag won Hapse Boys met 0-3 van Estria. Vullings was tevreden over de uitslag. "Maar het veldspel moet tegen Herpinia echt beter." Tegenstander Herpinia kreeg afgelopen week te horen dat trainer Niek Nelissen en zijn assistent-trainer Roel van den Boom na dit seizoen stoppen in Herpen. Het duo wil goed afsluiten, maar het kampioenschap durft Nelissen nog niet uit te spreken. "Handhaving was ons doel, maar ik kan wel zeggen dat het nu de middenmoot is geworden." Cito kan weleens de lachende derde geworden, maar de laatste weken loopt het niet bij de Ossenaren. Na een ijzersterk begin loopt Cito, dat kampt met veel blessures, al meerdere wedstrijden op rij tegen puntenverlies aan. Als zondag Achilles Reek wordt verslagen, dan doet de ploeg van trainer Gaby Kuijpers in ieder geval volop mee om de titel.

Derby
Juliana Mill hoopt zondag op veel publiek in de derby tegen SES. Eerder op de dag spelen ook de tweede elftallen van beide clubs tegen elkaar. Na de wedstrijd van het eerst staat er een groot feest op het programma in de kantine.

Kijk zondag voor verslagen van de wedstrijden op deze site.

Stand vierde klasse H:
1. Herpinia 10-22
2. Hapse Boys 10-21
3. Cito 10-19
4. Festilent 11-17
5. SIOL 10-16
6. HBV 11-16
7. Constantia 10-15
8. SES 10-13
9. Juliana Mill 10-10
10. Achilles Reek 10-10
11. SDDL 10-9
12. Toxandria 10-87
13. Estria 10-6

Programma vierde klasse H:
Hapse Boys - Herpinia
Juliana Mill - SES
Toxandria - HBV
SIOL - SDDL
Cito - Achilles Reek
Constantia - Estria

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant