Caty Hoek.
Caty Hoek.

Beheerder Kinderboerderij tekent contract bij Zorgland

Algemeen 1.692 keer gelezen

UDEN | De beheerder van de Kinderboerderij Uden, Caty Hoek, heeft een contract bij Zorgland Dienstverlening getekend. Dat betekent dat ze vanaf 1 december haar werkzaamheden bij de kinderboerderij betaald kan voortzetten. Caty werkte er al ruim een jaar op vrijwillige basis.

Cliënten van Zorgland uit Zeeland kunnen in de toekomst ook aan de slag op de kinderboerderij. "Een win-win situatie", vindt Thom Beuker van het bestuur van de Kinderboerderij Uden. Het bestuur is nu nog in gesprek met de gemeente om een financiële overgangsregeling te regelen. "Dat geld is niet voor ons, maar voor Zorgland", zegt Beuker. Zorgland heeft de kinderboerderij zelf benaderd met dit idee naar aanleiding van verschillende berichten in de media.

"De fles champagne die al een jaar in de koelkast stond, is dinsdag open getrokken!", laat Beuker weten. Het bestuur pleitte al ruim een jaar voor een betaalde beheerder om zo de continuïteit en kwaliteit te waarborgen. Caty heeft een jaarcontract gekregen met de mogelijkheid tot verlenging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant