The Dirty Daddies.
The Dirty Daddies.

The Dirty Daddies geven knalshow in De Pul in Uden

Algemeen 553 keer gelezen

UDEN | Het is feest in De Pul als The Dirty Daddies er vrijdag 2 december optreden. Met hun drukke speelschema is de kans zeer gering dat je deze zeven in het wit getooide titanen nog niet voorbij hebt zien razen met hun 120-hits-in-120-minuten-aanpak.

En razen doen ze: na het startschot drie jaar geleden is er onophoudelijk getourd door de meest diverse uithoeken van het land, en gaat ook België al plat voor deze goedlachse mannen. The Dirty Daddies bewezen al dat ze de grootste festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross, Concert At Sea en Paaspop volledig in hebben kunnen pakken, maar zetten met hun enthousiasme ook de lokale feesttent en het regionale dorpsfeest in lichterlaaie.

In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als 'Take On Me' en 'Karma Chameleon', bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi!

Tickets
Tickets voor The Dirty Daddies in De Pul zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl. Kaarten kosten 15 euro exclusief servicekosten. Kaarten zijn ook op de avond zelf te koop. Dan kosten tickets 20 euro.

De zaal is vrijdag 2 december om 19.30 uur open en om 21.00 uur betreden The Dirty Daddies het podium om flink te knalle. Voor meer informatie kijk op de website www.livepul.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant