Afbeelding

Sfeervol tafelen bij Het Witte Huis op Tweede Kerstdag

Zakelijk 650 keer gelezen

ZEELAND | Eerste Kerstdag is al helemaal volgeboekt, maar op Tweede Kerstdag is het nog mogelijk om sfeervol à la carte te tafelen bij Het Witte Huis in Zeeland.

Het restaurant aan de Reekseweg 7 serveert op 26 december heerlijke drie- en viergangen keuzemenu's voor zowel de vis- als vleesliefhebber.

Thuis genieten van de lekkernijen van Het Witte Huis kan ook. Bestel dan een van de smakelijke hors d'oeuvreschalen of gourmetschotels met vis en vlees. Ideaal voor de kerstdagen of oudejaarsavond.

Menu
De chef-koks van het Witte Huis hebben verschillende lekkernijen in petto tijdens de kerstdagen. De voorgerechten bestaan onder andere uit een zalmcocktail en palingmousse en gerookte paling, eendenborst met een jus van zoute rode wijn en gekarameliseerde noten en een duo van rundercarpaccio en gevulde serranoham met rode portsiroop. Ook staan er diverse soepen op het menu. Een greep uit de hoofdgerechten: duo van kalfshaas en ossenhaas met een gevulde pepersaus, gesauteerde langoustine, gamba's en coquilles geserveerd met kreeftensaus en tagliatelle en op de huid gebakken forelfilet met een Provençaals tintje. Bekijk het hele menu op www.het-wittehuis.nl.

Reserveren
Het Witte Huis ligt aan Reekseweg 7 in Zeeland en is op tweede kerstdag al vanaf 16.00 uur geopend. Voor meer informatie en reserveringen bel naar 0486-451328 of kijk op www.het-wittehuis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant