Afbeelding

Dagvoorzitter Brabant: "Het mag van ons ook leuk zijn"

Zakelijk 749 keer gelezen

UDEN | Maria van Deventer en Marjorie van Geenhuizen startten onlangs hun bedrijf Dagvoorzitter Brabant. Op een seminar, congres of informatiebijeenkomst zorgen zij voor een professionele presentatie. Bij elke opdracht bekijken ze bij wie van hen die het best past. 'Interactie en dynamiek met het publiek vinden we belangrijk. Moeilijke onderwerpen, emoties en weerstanden gaan we daarbij niet uit de weg.'

Jullie hebben beiden een indrukwekkend cv. Waarom hebben jullie Dagvoorzitter Brabant opgericht?
"Omdat we er van overtuigd zijn dat we met onze kennis en ervaring een bijeenkomst naar een hoger niveau kunnen tillen. Ondernemers willen zich van hun beste kant laten zien als ze een seminar of bijeenkomst voor hun relaties organiseren. Wij maken er samen met hen een succes van."

Het bedrijf is nieuw, maar jullie hebben de nodige ervaring. Zien jullie jezelf als starters?
"Jazeker, wij zijn natuurlijk geen 'beginnelingen' maar wél starters. Heel specifieke onderdelen uit ons eerdere werk komen samen in dit nieuwe bedrijf. Je inleven in een onderwerp, de voorbereiding, de regie in handen houden, maar ook het plezier om anderen te laten shinen. Dat is geweldig."

Wat kunnen jullie een bijeenkomst extra meegeven?
"Wij ontzorgen de opdrachtgever. Die kan ons vragen om de presentatie te doen, maar ook een groot deel van de voorbereiding. Zoals het coachen van sprekers, inhuren van de allerbeste, betaalbare techniek, de ultieme locatie, de communicatie. Het is altijd maatwerk en alles is bespreekbaar!"

Wat is het meest pijnlijke dat fout kan gaan tijdens een bijeenkomst?
"Ach zoveel. Van sprekers die zich niet aan de tijd houden tot slecht geluid. Dat is heel vervelend dus dat laten we niet gebeuren. We kennen de risico's en zijn daarom heel zorgvuldig in de voorbereiding. Zodat niet alleen de opdrachtgever maar ook zijn of haar gasten kunnen terugkijken op een geslaagd event."

Hebben jullie achteraf spijt dat jullie niet tien jaar eerder een eigen bedrijf zijn begonnen?
"Absoluut niet. Het is eigenlijk een heel natuurlijk moment. Door onze ervaring te koppelen aan ons Brabantse gevoel kunnen we een heel betrokken Brabants 'product' aanbieden. En als een bijeenkomst zich ervoor leent, mag het van ons ook leuk zijn."

Dit artikel is afkomstig uit Bedrijvig Uden, een magazine voor ondernemers in Uden en omgeving. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant