Afbeelding

Singles Night Out op zaterdag 10 december in Ambianz Zeeland

Algemeen 250 keer gelezen

ZEELAND | "De sfeer tijdens het feest was goed. Er waren leuke mannen en vrouwen, een goeie band en meerdere zalen. Echt een topfeest!" Het is een van de vele enthousiaste reacties van bezoekers van de laatste Singles Night Out in Ambianz Zeeland. Ook op zaterdag 10 december staat het event- & partycenter aan de Kerkstraat weer volledig in het teken van een gezellig avondje uit voor singles.

Organisatie van Singles Night Out is in handen van Relatieplanet, een van de bekendste datingsites van Nederland. Een site voor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus.

Legends' Six
De muziek wordt verzorgd door Legends' six, een veelzijdige coverband rond de Zeelandse zangeres Willanda van Zeeland die het publiek trakteert op een heerlijke mix van rock, swingende soul, disco en pop.

Speedaten
In een uur tijd tien leuke mannen of vrouwen leren kennen? Doe dan mee aan het speeddaten. Na afloop worden in de speeddate-zaal de 'matches' bekendgemaakt, zodat je meteen nader kennis kan maken tijdens het feest. Meld je nu alvast aan via www.ambianz.nl.

Tickets voor Singles Night Out, op zaterdag 10 december van 21 tot 02 uur, zijn in de voorverkoop voor 10 euro verkrijgbaar via www.ambianz.nl. Aan de deur kost een entreekaart 15 euro. De minimumleeftijd is 25 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant