O.S.S.'20. (Archieffoto: Ad Megens)

Gehavend O.S.S.'20 maakt indruk tegen DOSKO

Voetbal 164 keer gelezen

OSS | Het duel tussen O.S.S.'20 en DOSKO in de Hoofdklasse B begon zondag pas rond 15.00 uur. De scheidsrechter keurde aan het einde van de warming-up het veld af omdat een gedeelte in één van de doelgebieden nog bevroren was. Met onder andere emmers heet water werd dit probleem verholpen en uiteindelijk werd er afgetrapt. Gelukkig maar voor de Ossenaren, want ze speelden één van hun beste wedstrijden van het seizoen en wonnen overtuigend met 4-1 van DOSKO.

O.S.S.'20-trainer Maarten van Vugt miste een waslijst aan spelers. Rob van Eck, Mats van Huijgevoort, Yori Koel, Erwin Stadhouders en Bob van Lith konden vanwege diverse redenen niet in actie komen. Voor het eerst stond Joey van Heeswijk aan de aftrap op het middenveld. De Ossenaren gingen fel van start. Al na een minuut kregen ze de eerste kans en in de tweede minuut was het door Tony de Groot raak. Het spel golfde daarna op en neer, want ook DOSKO wilde uiteraard een goed resultaat neerzetten. Het was de thuisploeg die echter de beste kansen kreeg en er ook nog twee benutte. Metin Alkir maakte de 2-0, Ferdy van den Berg de 3-0, waardoor de tegengoal niet zo'n pijn deed.

Gemiste kansen
In de tweede helft was het wachten op de 4-1. Kansen werden om zeep geholpen en O.S.S.'20 mocht van geluk spreken dat aan de andere kant ook een levensgrote kans werd gemist. "Zo weinig kansen als we vorige week tegen DESO hebben gecreëerd, zoveel kregen we er vandaag", aldus trainer Maarten van Vugt. "Gelukkig viel de 4-1 van Tom Pijnenburg en was de wedstrijd beslist."

Opstelling O.S.S.'20: Rick van der Leest, Joris Razenberg, Martijn van der Sande, Rik van den Broek, Carlo Nelissen, Luuk van Dijk, Tom Pijnenburg (78. Tom Liemburg), Joey van Heeswijk, Ferdy van den Berg (65. Dani van der Weg), Tony de Groot en Metin Alkir (81. Stan van Dolleweerd)

Kijk later deze week op de site voor een reactie van trainer Maarten van Vugt op het nieuws dat zijn contract niet is verlengd.