Martijn van Vught scoorde twee maal voor Prinses Irene (Foto Peter Kuijpers)

Veel ijsvrij in de tweede klasse F

Voetbal 230 keer gelezen

Vroeger op school gingen de klassenoudsten naar de directeur van de school om ijsvrij te vragen als het gesneeuwd had. Zoiets was er vandaag aan de hand in 2F want maar liefst vier wedstrijden gingen niet door in 2f waar BVV - WSC wel begon, maar toen het glibberen te erg werd gestaakt door de arbiter. Schijndel en Prinses Irene speelde wel en in Erp wonen 'Beren' die zijn niet bang van een simpel nachtvorstje. De beloning voor Erp kwam uit een belangrijke zege op Baardwijk.

Erp bewees zich een slechte dienst door vaak met leuk voetbal zichzelf niet te belonen. Vooral voor rust waren drie opgelegde mogelijkheden die niet aan Erp besteed waren. Na rust bleef Erp werken voor een goed resultaat en dat siert de ploeg dan weer. In de 75e minuut kwam Baardwijk in ondertal nadat een speler zijn tweede geel ontving. Nog een extra invaller resulteerde uiteindelijk in de winnende. Vijf minuten voor het reguliere speeleinde was het Max de Jong die uithaalde. De terugspringende bal werd door bakkerszoon Luuk Barten verzilverd naar 1-0. Bij een goed resultaat volgende week in Empel bij Emplina zou de winterstop wel eens met veel vrolijkheid aanvaard kunnen worden.

Schijndel – Prinses Irene 1-3
Een verdiende overwinnen vanmiddag op het harde veld van Schijndel. Bovendien eindelijk eens een uitzege voor de ploeg uit Nistelrode. In de tiende minuut kwam Schijndel via Wagenaars op voorsprong, maar in de 25e minuut maakt Martijn van Vught voor de bezoekers gelijk. Met de rust in zicht was het Robbert Rovers die een freek kick binnen kegelde. Na rust kabbelde de wedstrijd naar een langzaam einde. Wel vier er nog een doelpunt. Het was Martijn van Vught die halverwege de tweede helft de 1-3 eindstand al bepaalde.