SPES loopt averij op, winst voor ONA/Astrantia en VIOS.

Korfrakkers overtuigend langs Swift

Sport 281 keer gelezen

ERP -Een thuiswedstrijd tegen Swift uit Velden. Een tegenstander die vanaf het eerste fluitsignaal volle bak voor de winst gaat. Met veel beweging, de duels nietS schuwend probeerde Swift hun wil op te leggen aan de Erpsen.

Via 0-2 en 22 liep Korfrakkers naar de 10-8 ruststand Tijdens de rust werden de puntjes nog eens extra op de i gezet en de messen gingen in de sokken. Ook al scoorde Swift het eerste doelpunt na rust, het verzet brak en De Korfrakkers kon uitlopen naar 16-11. Omdat de verdediging op het randje speelt en veel risico neemt, kon Swift nog wel scoren.Te weinig echter om nog potten te kunnen breken. Aanvallend werden de Erpsen beter. Via 20-15 werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 23-18. Eline Kerkhof nam met 6 doelpunten een kwart van de Erpse doelpunten voor haar rekening. Omdat medekoploper DDW ternauwernood van Spes won hebben de Erpse en Mierdense vrouwen een gaatje geslagen met de rest van de Topklasse.