Haal je vuurwerk bij Coppens Warenhuis.
Haal je vuurwerk bij Coppens Warenhuis.

Warenhuis Coppens heeft open zondag en kruiwagen vuurwerk

Zakelijk 875 keer gelezen

VOLKEL | Het einde van het jaar is weer in zicht! Daarom opent Coppens Warenhuis in Volkel op zondag 11 december de vuurwerkshowroom. Hier kunnen klanten terecht voor verschillende soorten vuurwerk. Uiteraard is er personeel aanwezig dat graag advies geeft.

Dummies van alle merken staan opgesteld zodat bezoekers kunnen zien wat ze kopen. Coppens heeft zelfs vuurwerk met een eigen label; dit zijn super cakes voor mooie prijzen. Met trots presenteert Coppens de digitale folder, tevens webshop vuurwerkkopencoppens.nl. Deze is makkelijk en overzichtelijk, ook zeer geschikt voor tablet en mobiel gebruik. Iedereen is van harte welkom op 16 december om 20.00 uur, dan geven ze een vuurwerk-demonstratie tegenover Coppens Warenhuis. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom vuurwerk? Like dan Coppens vuurwerk op Facebook, dan maak je ook nog kans op een goed gevulde kruiwagen vuurwerk.

Carnaval
Ook wordt er weer afgeteld naar carnaval. Kom alvast ideeën opdoen bij Coppens. Tijdens het weekend van 10 en 11 december wordt de nieuwe collectie voor 2017 gepresenteerd. Coppens heeft ook een grote partij carnavalskleding opgekocht waar groepen nu van kunnen profiteren. Voor deze kleding geldt op is op, dus wacht niet te lang.
ondag 11 december is Warenhuis Coppens extra open van 12.00 tot 17.00 uur. Hotel mama is tijdens de open zondag bij Warenhuis Coppens ook present. Er wordt dan huisgemaakte glühwein, heerlijke erwtensoep en een smakelijk broodje met zuurkool en rookworst aangeboden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant