Koor Karakter geeft een kerstconcert.
Koor Karakter geeft een kerstconcert.

Kerstconcert van Koor Karakter op 17 december

Algemeen 472 keer gelezen

UDEN | Koor Karakter geeft op zaterdag 17 december inmiddels traditiegetrouw een kerstconcert in de sfeervolle ambiance van de Kruisherenkapel, Lieve Vrouwenplein 44 in Uden.

Dit keer is het alweer het vierde achtereenvolgende jaar, dat het koor de bezoekers in een fijne kerstsfeer gaat brengen.

Gelet op het enthousiasme van de bezoekers na afloop in voorgaande edities, staat koor Karakter ook dit jaar hier weer borg voor. Met een keur aan prachtig Christmas Carols en kersthymnes, zal het koor voor de pauze in Dickens kleding de bezoekers gegarandeerd weer in vervoering weten te brengen.

Na de pauze is het koor in gala gekleed en brengt het een keur aan kerstmuziek onder andere van Carl Jenkins en de Argentijnse componist Ariel Ramirez.

Het koor en het uitgebalanceerde muziekensemble van professionele musici, staat onder leiding van de befaamde dirigent van koor Karakter, Lex Wiersma. Aanvang van het concert: 20.30 uur, kapel open: 20.00uur.

Tickets
Kaarten zijn te koop bij Rokado, Modriaanplein 26, Uden, Eetpunt 't Plein, Schakelplein, 9a Volkel, Van Rijbroek mode & sport, Kerkstraat 29, Boekel, The Readshop, St. Agathaplein 4a, Boekel en via de website www.koorkarakter.nl.

Een all-in arrangement met een diner in de Villa, voorafgaand aan het concert, is ook dit jaar weer mogelijk. Kijk voor meer informatie op de volgende website www.lieve-vrouwe.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant