Afbeelding

Agenda: dit is er dit weekend te doen

Algemeen 444 keer gelezen

UDEN | Lees hier wat er het komend weekend  te doen is in Uden en omgeving. Heb je een tip voor de agenda? Stuur dan een mailtje naar redactie@udensweekblad.nl.

- Zaterdag 10 december treedt de Duits progressieve rockband Sylvan op in De Pul. Tickets zijn online te bestellen via www.ticketmaster.nl en kosten 19 euro (exclusief servicekosten). Avondkassa bedraagt 24 euro. Zaal open om 19.30, aanvang om 20.15 uur. Zie voor meer info www.livepul.com.

- Zaterdag 10 december is de schrijfmarathon voor de vrijheid in de bibliotheek Uden, Mondriaanplein 16. Van 11.00 tot 16.00 uur worden er wereldwijd brieven geschreven tegen onrecht en voor vrijheid. Iedereen is welkom om mee te doen in het Leescafé. De bibliotheek zorgt voor schrijfmateriaal, voorbeeldbrieven en een bakje koffie of theek.

- Zaterdag 10 december geeft koor de Karawanken een winterconcert in Eigen Herd. Aanvang om 15.00 uur, zaal open om 14.30 uur. De entree is gratis.

- Zondag 11 december is de eerste editie van 'Zondagse Muziek' bij Nesterlé in Nistelrode met Dreamfield en Accanto. 'Zondagse Muziek' is een antwoord op de vraag 'kunnen jullie ook eens een activiteit organiseren waarbij lokale en regionale talenten hun kwaliteiten ten gehore kunnen brengen?'. Tussen 15.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer genieten van de optredens. Alle soorten muziek kunnen daarbij aan bod komen. Van jongeren bands tot klassieke ensembles. De entree is gratis.

- Zondag 11 december is het weer koopzondag. De winkels op de woonboulevard zijn vanaf 11.00 uur open. In het centrum zijn de winkels om 12.00 uur open. Alle winkels zijn open tot 17.00 uur.

- Zondag 11 december geeft Jurgen Raaijmakers uit Uden een lezing over zijn fietstocht naar Rome die hij afgelopen zomer maakte. De lezing is in Bibliotheek Uden om 14.00 uur. De toegang is gratis.

- Zondag 11 december presenteert Kwartjesvolk hun show Vur Kersmus in Eigen Herd in Uden. Aanvang om 14.00 uur, zaal open om 13.00 uur. De entree kost 5 euro. Voorverkoop bij Eigen Herd of aan de kassa, maar vol is vol.

- Zondag 11 december treedt Riv Moryz op in Café Meneer Prinssen in Uden. Aanvang om 16.00 uur. Om 15.00 uur is het café open. De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant