Afbeelding

Udense Uitdaging realiseert leslokalen Vluchtelingenwerk

Algemeen 629 keer gelezen

UDEN | "We gaan starten met lessen op een nieuwe locatie, kunnen jullie ons helpen bij de inrichting van de leslokalen?" Met die vraag benaderde Oscar Beun van Vluchtelingenwerk Uden de Udense Uitdaging. Zij gingen de uitdaging aan en realiseerden samen met zes ondernemers de inrichting van de nieuwe leslokalen. Op donderdag 15 december is de feestelijke onthulling van de leslokalen.

Stichting Vluchtelingenwerk gaf voorheen de lessen in het gebouw van de bibliotheek. Deze locatie was echter niet langer passend, waardoor een verhuizing geopperd werd. In Centrum 3C vond men een passende plaats waar maar liefst vier lokalen gerealiseerd konden worden. Anouk de Bresser, manager van de Udense Uitdaging: "We wilden de leslokalen voor de start van het schooljaar gebruiksklaar hebben. Dat is gelukt! Momenteel zijn we bezig met de finishing touch, zoals het maken en ophangen van gordijnen." In een korte tijd kreeg de Udense Uitdaging haar netwerk geactiveerd. Carla Blom, manager de Udense Uitdaging: "We kregen het verzoek binnen in de zomervakantie, waardoor het met recht een uitdaging was om partijen te kunnen benaderen. We zijn er trots op dat dit met enkel materiële en menselijke hulp is gelukt en bedanken alle ondernemers voor hun inzet." Tot de betrokken partijen behoren Rabobank Uden Veghel, Delo, Expert Ben van Dijk, Van Tienen Drankautomaten, Timmers Projecten en Service en Microway.
Ben jij actief binnen een Udense stichting? En kun je wat hulp gebruiken bij jouw activiteiten? Neem dan contact op met de Udense Uitdaging.. Meer info: www.udenseuitdaging.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant