Open dag Van Kessel Openhaard & Kachels

Zakelijk 337 keer gelezen

UDEN | Van Kessel Openhaarden & Kachels heeft op zondag 11 december van 11.30 tot 16.00 uur een open dag. De showroom is meer dan 900 m2 groot en gelegen aan de weg van Uden naar Vorstenbosch in een landelijke omgeving. Momenteel is er een subsidie verkrijgbaar voor verschillende pellet kachels die aan de eisen voldoen. € 500,00 subsidie minimaal. En indien gekoppeld aan cv € 1400,00. Het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Ook is er momenteel een stimuleringsregeling € 250,00 voor bepaalde houtkachels, deze is alleen verkrijgbaar bij DE gecertificeerde bedrijven. "Wij zijn DE gecertificeerd", aldus Van Kessel Openhaard & kachels. Van Kessel Openhaarden & Kachels kan klanten advies geven. "Uiteraard houden wij rekening met alle facetten die van belang zijn bij het plaatsen/installeren of bouwen van uw haardpartij zoals rookkanaal, overige aansluitingen bijvoorbeeld luchttoevoer, gasaansluiting, elektra en uiteraard ook met uw budget." De massieve speksteenkachel is op dit moment het paradepaardje. Maar ook de duurzame massieve speksteenhaarden en andere accumulatie kachels zijn tegenwoordig een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Het zijn zeer duurzame en milieuvriendelijk haarden, maar door de fantastische warmte accumulatie kunnen deze houtgestookte-haarden met slechts enkele uren branden tot 24 uur warmte afgeven. Uiteraard heeft men ook de losse vrijstaande speksteenkachels, deze hoeven niet ter plaatse opgebouwd worden, en hebben ook een behoorlijk warmteopslag, maar zijn weer heel anders als de massieve uitvoering.

Regelmatig zijn er informatieavonden over de massieve accumulatiekachels, ook over cv gekoppelde haarden zijn er informatieavonden. De volgende staat gepland voor donderdag avond 15 december. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden. Klanten wordt geadviseerd een tekening van de woning mee te brengen naar de showroom en eventueel tekeningen van de huidige haardpartij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant