Bert de Klein en Clazien van Hal.
Bert de Klein en Clazien van Hal.

Boerenbruidspaar De Schoapenwaesers bekend

Carnaval 904 keer gelezen

ODILIAPEEL | Bert de Klein en Clazien van Hal zijn het 23ste boerenbruidspaar van carnavalsvereniging "De Schaopenwaesers". Zij wonen al 28 jaar in Odiliapeel. Zij hebben samen 5 kinderen; Angelique, Marielle, Joyce, Joyce en Roy.

Bert en Clazien hebben elkaar in 1988 op de dansschool in Deurne leren kennen en sindsdien nooit meer losgelaten. Een goede nieuwe start na het overlijden van hun partners. Bert is van oorsprong afkomstig uit Langenboom en is altijd onderhoudsmonteur en machinist geweest. Clazien heeft altijd in Odiliapeel gewoond. Zij is als huisvrouw altijd lekker druk met haar kinderen geweest.

Ze trekken er met enige regelmaat tussenuit en dan gaan ze met de camper en de quad erop uit. Lekker samen op de quad het hooggebergte inrijden en kijken tot welke ongekende hoogtes ze kunnen rijden. Waar voor de meeste mensen het pad stopt, daar begint het avontuur van Bert en Clazien. Hoe hoger, hoe mooier en altijd benieuwd of ze daar nog lokale bewoners kunnen ontmoeten. Andere hobby's die ze samen hebben, zijn met de boot varen zodat de kinderen kunnen waterskiën en diverse evenementen bezoeken. De "zwarte cross" mag zeker niet mag ontbreken. Het zijn echte levensgenieters!

Iedereen die Bert en Clazien wil komen feliciteren, is van harte welkom op de boerenbruiloft op zondagmiddag 26 februari 2017 in zaal "De Beukenhof". Kaarten voor de bruiloft zijn te koop bij het boerenbruidspaar. De receptie is aansluitend na de boerenbruiloft vanaf ongeveer 18.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant