Maaike van Schaijk.
Maaike van Schaijk.

Actie voor de feestdagen: een cursus fotografie cadeau

Zakelijk 578 keer gelezen

UDEN | Ben je in het bezit van een mooie spiegelreflex- of systeemcamera? Misschien heb je dan zelf al wat geëxperimenteerd met de instellingen en heb je vast al gezien dat je camera veel mogelijkheden biedt. Het is dan toch jammer om zo'n mooi toestel enkel in de automaat te gebruiken?
Voor iedereen die meer wil leren over fotografie en zijn of haar spiegelreflexcamera heeft fotografe Maaike van Schaijk een basiscursus fotografie geschreven. "Tijdens de korte cursus leer je de instellingen en meest gebruikte knoppen van je camera kennen. De lessen bevatten een stukje theorie en daarnaast ook een stukje praktijk. "Door de praktijkoefeningen, die je onder begeleiding uitvoert in de studio, kun je de stof beter onthouden", aldus van Schaijk. De basiscursus fotografie wordt gegeven in De Fotostudio Uden aan de Burgemeester Buskensstraat 15a. Er start een cursus op maandag 9 januari en een op woensdag 11 januari. Een cursus bestaat uit 5 lessen en kost €119,- Een groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is. Tevens, voor iedereen die de basis al toe kan passen, is er de workshop 'Fotograferen in de M-stand' op zaterdag 21 januari. "Je leert in één dag hoe je over kunt stappen op handmatig belichten. Deze workshop sluit naadloos aan op de basiscursus."

Actie
Speciale aanbieding voor de feestdagen! Maak iemand blij een cadeaubon. Bestel voor 19 december een cadeaubon en betaal voor zowel de basiscursus als de workshop m-stand geen €119, maar slechts €100,- Meer info op www.defotostudiouden.nl of bel: 06-24218117.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant