Kom naar de spectaculaire vuurwerkshow bij Coppens Warenhuis.
Kom naar de spectaculaire vuurwerkshow bij Coppens Warenhuis.

Spectaculaire vuurwerkshow bij Coppens Warenhuis

Algemeen 1.114 keer gelezen

VOLKEL | Neem alvast een voorproefje op oud en nieuw op vrijdag 16 december om 20.00 uur tijdens de spectaculaire vuurwerkshow bij Coppens Warenhuis.

De show is tegenover het warenhuis in Volkel. "Het wordt een geweldig spektakel! Tijdens de show wordt een schietlijst uitgedeeld zodat iedereen het programma kan volgen en zelf kan beoordelen wat mooi is", aldus Coppens.

Specialist
Coppens is al meer dan 35 jaar vuurwerkspecialist. De hele topcollectie is in huis. Zena, Dynasty, Bestsellers, German power, Pyro base en Zwarte cross. Specialist Coppens heeft tevens een eigen label, dit zijn top artikelen voor een gunstige prijs.

Tijdens de show zie je ook de Combi cakes, een complete vuurwerkshow in één pakket. De prijzen variëren van 49,95 tot 189,00 euro. Coppens zorgt voor geweldig mooie pakketten voor iedereen.

De speciale vuurwerkshowroom is vooraf al geopend. Hier kunnen de artikelen bekeken worden voor aanvang van de show.

Lekker Hotel Mama
Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Tijdens de vuurwerkdemo is Lekker Hotel Mama aanwezig met de Food-truck; huisgemaakte glühwein, heerlijke erwtensoep en vers gebakken wafellolly's met choco-dip of poedersuiker. Ook het Smulhuukske met de frietwagen en heerlijke snacks zal er zijn. Dit brengt gezelligheid en is goed tegen de kou!

Voorverkoop
De hele collectie vuurwerk is ook te zien op de webshop; vuurwerkkopencoppens.nl. Hier kun je alles rustig bekijken. Wie in de voorverkoop bestelt kan gratis vuurwerk krijgen. De echte snelle beslissers die voor 18 december bestellen krijgen vuurwerk oma Betsie ter waarden van 10 euro gratis.

Kruiwagen vuurwerk
Wil je op de hoogte blijven? Volg Coppens dan op Facebook. Like onze pagina en maak kans op een kruiwagen vuurwerk ter waarde van 250 euro.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant