Het team van Hip Jewels & Watches.
Het team van Hip Jewels & Watches.

HiP Jewels & Watches voor een perfect kerstcadeau

Zakelijk 1.271 keer gelezen

UDEN | Het is alweer ruim een half jaar geleden dat HiP Jewels & Watches is verhuisd van de shop-in-shop in HoutBrox naar Galerij 39 in Uden. In een prachtig opgeknapt pand naast America Today en tegenover de Intertoys kunnen klanten terecht voor mooie sieraden en horloges. Een perfect cadeau voor de feestdagen!

"We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie", laat eigenaresse Danielle Steenhuis weten. "Klanten kunnen nog steeds rekenen op de vaste bekende gezichten van Yvonne, Gilian en Dion. Daarnaast hebben we hier meer ruimte en daardoor ook ons assortiment kunnen uitbreiden."

Daniëlle Steenhuis begon de zaak dertien jaar geleden samen met Wilfred Houwen in Amersfoort. De enthousiaste eigenaren zijn twee jaar later als shop-in-shop store bij Hout-Brox in Uden gestart en zaten daar ruim elf jaar. In mei verhuisde ze naar Galerij 39. Drie jaar geleden is de laatste vestiging in Veenendaal erbij gekomen, die is inmiddels gefranchised.

"Het woord zegt het al 'hip'. Hier staan we voor. Met de tijd meegaan, de allerlaatste en nieuwste trends verkopen. Hippe merken zoals Buddha to Buddha, Michael Kors, Just Franky en Lott zijn allemaal te vinden in het assortiment", aldus Danielle.

Op dit moment ligt er in de winkel een volledig nieuwe collectie van het populaire merk Buddha to Buddha. "Ook hebben we mooie horloges van Cluse. Dat is een merk dat op dit moment ontzettend populair is", vertelt shopmanager Yvonne de Jong. "De horloges zijn verkrijgbaar vanaf 89 euro en het leuke eraan is dat de bandjes gewisseld kunnen worden", vult Danielle aan.

Lott
HiP doet graag wat extra's voor haar klanten. Zo is er tijdens de koopavond op vrijdag 16 december van 18.00 tot 21.00 uur een vertegenwoordigster van het merk Lott aanwezig met de gehele collectie. "Lott is een merk met hele mooie oorbellen. Echte eye-catchers voor de feestdagen. Het is vooral bekend geworden nadat Koningin Máxima een setje droeg", vertelt Danielle. Elk seizoen komt Lott met een nieuwe lijn in verschillende kleuren. Uniek is dat er geen extra oplage wordt gemaakt. "Op is op. Zo heb je écht een exclusief sieraad", aldus Yvonne. Behalve oorbellen zijn er ook armbandjes en colliers van het merk verkrijgbaar.

Feestdagen
Een tip voor de feestdagen is een gepersonaliseerd sieraad van het merk Just Franky. "Dit is een goudlijn in rosé-, geel- en witgoud. Je kunt er een tekst of een naam in je eigen handschrift opzetten. Een prachtig persoonlijk cadeau dus!", aldus Danielle.

HiP is de komende tijd veel open. Er is een extra koopavond op donderdag 22 december en er zijn koopzondagen op 11 en 18 december.

Meer informatie
Tussen de bedrijven door wordt er ook nog hard gewerkt aan de gloednieuwe geüpdatet website die volgend jaar af moet zijn. Wil je alvast een indruk krijgen? Kijk dan op www.ikbenhip.nl.

"Wil jij ook op de hoogte blijven van al onze in en outs, like ons dan op Facebook en follow us op Instagram!", voegt Danielle daar nog aan toe.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant