Afbeelding

Agenda: dit is er dit weekend te doen

Algemeen 539 keer gelezen

UDEN | Lees hier wat er het komende weekend te doen is in Uden en omgeving. Heb je een tip voor de agenda? Mail dan naar redactie@udensweekblad.nl.

- Vrijdag 16 december gaat Uden on ice van start. Kijk voor het programma op www.udenonice.nl.

- Zaterdag 17 december is er een Salsa Kerstgala Party bij Salsa Maestra, Udenseweg 8. Met dj's, workshops, hapjes en drankjes. Dresscode: gala. Entree kost 7 euro.

- Zaterdag 17 december presenteren Markant Uden en de Udense Big Band de Udense Top 2000 live. Een avond vol highlights uit de fameuze hitlijst. Aanvang om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro.

- Zaterdag 17 december is er countrydansen op cd in Eigen Herd van 20.00 tot 23.30 uur. De entree kost 2,50 euro.

- Zondag 18 december houdt PZV-Volkel-Uden de laatste Postzegelruilbeurs van het jaar van 9.00 tot 12.30 uur in MuzeRijk. De ruilochtend is voor leden van Philatelica en de jeugd met begeleiders gratis toegankelijk. Overige bezoekers betalen 1 euro entree.

- Zondag 18 december treedt het Koor Zonder Noten op in winkelcentrum Drossaard van 11.30 tot 14.30 uur. Kom genieten van gezellige kerstnummers.

- Zondag 18 december is er koopzondag in Uden. In het centrum zijn de winkels van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Op de woonboulevard van 11.00 tot 17.00 uur.

- Woensdag 21 december om 19.00 uur is de kerstvoorstelling De Notenkraker te zien bij Kunst & Co. Het publiek kan genieten van gezellige kerstmuziek bij de ontvangst waarna 'De Notenkraker' te horen en zien zal zijn. Theater docente Sharon Semeijn schreef een nieuwe, hedendaagse versie van het klassieke verhaal. Leerlingen van de afdeling theater en musical zullen de avonturen van de Muizen Koning en de Suikerfee tot leven wekken. En natuurlijk horen bij deze voorstelling ook dans en muziek. De Kinderkunstclub zorgt voor een kunstzinnige aankleding van de ruimte. De entree is gratis.

- Donderdag 22 december is er weer kienen bij MuzeRijk. Deze maand wordt het kienen van de derde donderdag naar de vierde donderdag van de maand verschoven, omdat er dan de Wintermarkt gepland staat. Het kienen is van 20.00 tot 22.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant