Afbeelding

BeXam Networks en Vekozo in prachtig nieuw pand aan Westwijk 1A in Uden

Zakelijk 1.509 keer gelezen

UDEN | Een fantastische mijlpaal voor ondernemers Ton de Wit en Hetty Renzenbrink. Zij openen op vrijdag 16 december hun nieuwe zaak aan Westwijk 1A in Uden. In het pand zijn maar liefst twee ondernemingen van De Wit en Renzenbrink gevestigd: BeXam Networks, voor alles op het gebied van automatisering, en Vekozo, voor led-verlichting, raambekleding en zonwering. "Ik richt mij vooral op de zakelijke markt en nu kan ik mijn klanten het totaalpakket op het gebied van kantoorinrichting aanbieden", aldus De Wit.

De Wit heeft met deze combinatie een gat in de markt gevonden. "Ondernemers die hun kantoor opnieuw willen inrichten zijn bij mij aan het juiste adres. Ik kan ze adviseren op het gebied van automatisering, maar ik kan nu ook led-verlichting, raambekleding, zonwering en rolluiken aanbieden", vertelt de gedreven ondernemer. "Zo hebben mijn klanten maar één contactpersoon over de vloer, want zo'n verbouwing is al stressvol genoeg voor ondernemers."

Vekozo is een nieuw bedrijf, maar BeXam Networks runt De Wit al vanaf 1999. "Ik werkte altijd vanuit huis, maar daar had ik gewoon weg niet genoeg ruimte. Daarom ben ik nu naar dit mooie pand verhuisd."

Automatisering
Op het gebied van automatisering is De Wit dus met recht een expert te noemen. Graag geeft hij ondernemers advies. "Op dit moment kunnen veel ondernemers nog een grote slag maken door bijvoorbeeld gebruik te maken van VOIP, bellen via internet. Dat kan op een computer, smartphone of een vaste lijn. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. En als mensen eens wisten wat ze daarmee aan kosten kunnen besparen!" Daarnaast kunnen klanten bij hem terecht voor reparaties van computers en laptops en het herstellen van data op harddisks of het verwijderen van data.

'Huiskamergevoel'
Het is een feestje om in het nieuwe pand rond te lopen. Een prachtige rode kever is toch wel de eye-catcher, maar ook de jukebox en de bar waar bezoekers lekker een drankje kunnen nuttigen geven bezoekers meteen een thuisgevoel. "Dat is ook de bedoeling", legt De Wit uit. "Mensen moeten zich hier op hun gemak voelen. Ze kunnen hier lekker rondlopen en kijken en hoeven echt niet per se meteen wat te kopen." De Wit richt zich vooral op MKB'ers en ZZP'ers, maar particulieren zijn ook van harte welkom.

Led-verlichting
Op het gebied van led-verlichting kan De Wit goede adviezen geven, ook aan particulieren. "Wist je dat je ontzettend veel kunt uitsparen met led-verlichting? De aanschaf van een led-lamp kost misschien wel wat meer dan een reguliere lamp, maar dat geld heb je zo weer terugverdiend." De Wit geeft een sprekend voorbeeld: "Heb je een kantoorpand met veertig lampen dan kun je op jaarbasis 840 euro besparen. Bovendien heb je in dat geval binnen vijf maanden de aanschaf van de led-verlichting terugverdiend. Heb je meer lampen? Dan is dat zelfs nog sneller!"

In het nieuwe pand van De Wit schittert een prachtig 'wolkenplafond', verlichting met de contouren van de lucht op een mooie lentedag. "Dat kunnen we ook personaliseren. Bijvoorbeeld door een mooie foto op zo'n lichtbak te printen."

Licht is volgens de ondernemer van groot belang. "Er zijn onderzoeken naar gedaan en licht speelt een hele grote rol in de gemoedstoestand van mensen. Daarom hebben wij ook verschillende kleurtinten led-lampen. Mensen kunnen zelfs uitzoeken waar ze zich prettig bij voelen. Natuurlijk kunnen ze de lampen ook uitproberen thuis of op kantoor."

Zonwering en raambekleding
Daarnaast is De Wit ook gespecialiseerd in zonwering en raambekleding. Eerder had de ondernemer al een winkel op dat gebied in Hilversum. Ook dat gebied is dus niet nieuw voor hem. In het assortiment onder andere screens, rolluiken, zonneschermen en terrasschermen. "Uiteraard maken we alles op maat", vertelt De Wit. "We komen bij klanten thuis of op kantoor om alles goed op te meten en regelen daarna alles van A tot Z. Ik durf ook wel te stellen dat we het meest scherp geprijsd zijn in de verre regio." De moeite waard dus om een kijkje te komen nemen.

Open dagen
Om mensen kennis te laten maken zijn er op vrijdag 16 en zaterdag 17 december open dagen in het pand aan Westwijk 1A in Uden. Bezoekers zijn op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur van harte welkom en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. "Iedereen is dan van harte welkom om gewoon gezellig kennis te maken!", aldus De Wit.

Meer informatie
Het bedrijf is daarna van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend of buiten de openingstijden van maandag tot met vrijdag op afspraak tot 21.00 uur. Ook op Tweede Kerstdag geopend. Voor meer informatie kijk op www.bexam.nl en
www.vekozo.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant