Snoesje is het asieldier van de week.
Snoesje is het asieldier van de week.

Dierenopvangcentrum Hokazo zoekt voer voor katten

Algemeen 267 keer gelezen

UDEN | Deze week in het nieuws van Hokazo is het dierenopvangcentrum op zoek naar voer voor katten. Uiteraard stelt ook het asieldier van de week zich voor. Dat is deze week Snoesje.

In deze koude en donkere dagen zitten er heel veel katten binnen bij Hokazo.

"Deze katjes eten graag voer waar niet zoveel kleurstoffen of andere toevoegingen in zitten. Gewoon omdat zulke brokjes beter voor de katjes zijn, willen we ze deze graag geven. De brokjes zijn alleen erg duur voor ons om aan te schaffen en daarom willen we een beroep doen op uw vrijgevigheid", laten de medewerkers van Hokazo weten. "Wilt u onze katten van brokjes (en blikjes Gourmet Mousse) voorzien? Dan maakt u heel veel katjes blij. En ons ook."

Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van dierenopvangcentrum Hokazo.

Asieldier van de week
Het asieldier van de week is deze week Snoesje. Ze is een kat van ruim tien jaar oud. Tot voor kort woonde ze in een huis, maar haar baasje is onlangs helaas overleden en zo is ze bij Hokazo terecht gekomen. Snoesje houdt van aaien en lekkere snoepjes, daar mag je haar altijd even voor storen. Ze is bescheiden en wacht liever tot mensen naar haar toekomen. Omdat Snoesje zo stil is, wordt ze regelmatig over het hoofd gezien. Maar volgens de verzorgers doet ze haar naam echt wel eer aan en is het een lieverdje.

Voor meer informatie kijk op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant