Blauw Geel'38 bekert tegen Sparta'25
Blauw Geel'38 bekert tegen Sparta'25

Blauw Geel'38 treft donderdag  met Sparta'25 oude bekende

Voetbal 151 keer gelezen

VEGHEL – Derdeklasser en traditieclub Sparta'25 is de beker tegenstander van Blauw Geel'38 op de rand van de winterstop. Donderdag 15 december spelen de Veghelaren op het eigen sportpark voor een plek bij de laatste acht in 2017. Een leuke afsluiting van een succesvol eerste halfjaar met een aantrekkelijk perspectief.

Terwijl de krentenmik en glühwein tijdens de kerstborrel in de kantine volop aftrek vinden, spelen de twee oude bekenden voor de continuering van het bekerverhaal. Blauw Geel'38 speelde zondag met fases niet best, maar toch werd het duel met IFC uiteindelijk ruim gewonnen. Sparta'25 is een club met een grote historie die momenteel derde staan in de derde klasse D Zuid-1. Voor het laatste duel met Sparta'25 moeten we terug naar 14 december 2014 en het eveneens een bekerduel betrof. Blauw Geel'38 won met 1-2 door doelpunten van Soufian El Kaddouri en Brian Peters.

Bankzitters
Vermoedelijk krijgen de reguliere bankzitters bij Blauw Geel'38 donderdag speelminuten. Michiel Merks zal hoogstwaarschijnlijk het doel verdedigen van de Veghelaren waar ook anderen aan bod zullen komen. Donderdag wordt er om 20.15 uur afgetrapt waar scheidsrechter Thijs Voncken uit Hulsberg (Lbr)  het sportief voor het zeggen heeft.

15 december 20.15 uur Blauw Geel'38 - Sparta'25

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant