De Talentenjacht van Uden Wereldwijd was een succes.
De Talentenjacht van Uden Wereldwijd was een succes.

Talentenjacht Uden WereldWijd is blij met de opbrengst

Algemeen 318 keer gelezen

UDEN | Maar liefst 300 bezoekers hebben op 13 november in de Udense Pul bijzonder genoten van de optredens van de jonge Udense talenten. "Het was een waar spektakel", aldus de organisatie. De Talentjacht heeft ruim 6600 euro opgebracht voor het goede doel.

De middag bestond uit een jonge drummer en pianist, een jazzy harpiste, twee zangeressen, Tom de Visser en een geweldige band. Gedurende de show waren de kunstenaressen van Art Attack bezig aan een zeer mooi kunstwerk dat eind van de middag werd geveild. "Uden heeft altijd veel gedaan voor de missie en wil dat ook blijven doen. Daarom bundelden we de krachten en gingen in 2016 zes stichtingen van Uden WereldWijd zes jonge Udense talenten de kans geven zich te presenteren aan het Udense publiek. De opbrengst heeft ook de talenten in de arme, minder bedeelde landen de kans gegeven zich verder te ontwikkelen."

Goed doel
"Nog mooier is het dat we met de opbrengst van deze happening heel veel kinderen bij projecten van zes Uden WereldWijd-stichtingen in 'derdewereldlanden' heel goed kunnen helpen. De volledige opbrengst van 6600,- euro zal gebruikt gaan worden voor educatieve doeleinden. Op deze manier bieden we de kinderen een betere kans op een goede toekomst", laat de Thijmen van Loenen van de organisatie weten. Hij vervolg: "De organisatie van de talentenjacht 2016 wil nogmaals iedereen bedanken voor de medewerking aan dit geslaagde evenement. Het is mooi om 2016 op deze manier af te sluiten."

Voor meer informatie over onder andere de goede doelen kijk op www.benefietconcert-uden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant