La Boucherie. (Foto: Ad van de Graaf)
La Boucherie. (Foto: Ad van de Graaf)

Slagerij La Boucherie in een nieuw jasje gestoken

Zakelijk 1.904 keer gelezen

UDEN | Goed nieuws voor Slagerij La Boucherie! De zaak heeft een prachtige make-over gekregen.

"We zijn 37 jaar gevestigd aan de Loopkantstraat en het wel eens tijd voor een modernere uitstraling", vonden eigenaren Rob en Nancy van Zandvoort. Zo gezegd zo gedaan. Na enkele weken verbouwen is de vernieuwde zaak af en het eindresultaat mag er zijn. "De buitenkant is compleet aangepakt. Het ziet er fantastisch uit. Marco van de Akker Tegelwerken en Spectrum Reclame hebben goed werk geleverd", laten de trotse eigenaren van de slagerij weten.

Aanbiedingen
Met het oog op de feestdagen zijn er heel wat leuke aanbiedingen. "We hebben sowieso elke maand een wisselend vleespakket voor slechts 25 euro. Daarnaast staat er ook op het bezorgkaartje van de bezorgers van het Udens Weekblad een mooie aanbieding. Daarmee komen de bezorgers langs de deur en ter inlevering van deze bon krijgen klanten een pond gehakt of verse worst gratis bij besteding van 25 euro of meer. Uiteraard zijn er ook mooie gourmet- en grillschotels voor de feestdagen verkrijgbaar bij La Boucherie. "Ook perfect voor de steeds meer opkomende winterbarbecues."

Bestellen kan snel en gemakkelijk via www.slagerijlaboucherie.nl. La Boucherie is maandag, donderdag en vrijdag geopend. In de week van kerst zijn ze de hele week open, met uitzondering van de dinsdag. Dus ook op zaterdag 24 december.
"Wij wensen iedereen alvast heel fijne feestdagen", laten Rob en Nancy weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant