Afbeelding

Van der Valk Uden-Veghel biedt ouderen gratis kerstdiner

Algemeen 1.818 keer gelezen

UDEN | Overal klinken de kerstliedjes al en iedereen is druk bezig met de voorbereidingen voor kerst. Bij kerst denken we aan gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met vrienden, familie en geliefden.

Helaas geldt deze kerstgedachte niet voor iedereen. Terwijl velen met kerst genieten van een gezellige sfeer, viert een grote groep ouderen de kerst in hun eentje. Voor familie van der Valk geldt dat iedereen recht heeft op een heerlijk kerstdiner. Daarom verzorgen voor het veertiende jaar in samenwerking met het Ouderenfonds en veertig Hotels en Restaurants in Nederland een onvergetelijke avond voor duizenden eenzame ouderen.

Ook van der Valk Uden –Veghel heeft er dit jaar weer alles aan gedaan om het dit jaar weer waar te maken. Op donderdag 15 december verzamelden vijftig eenzame ouderen uit Uden en omgeving zich bij Hotel van der Valk Uden-Veghel. Het hotel was geheel gehuld in kerstsferen en aangekleed met prachtige kerstversiering. Onder leiding van chef-kok Leo Brouwer werd een geheel verzorgd drie gangen kerstdiner bereid en geserveerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant