Win vuurwerk bij Intratuin Veghel.
Win vuurwerk bij Intratuin Veghel.

Win voor 150 euro aan vuurwerk bij Intratuin Veghel

Zakelijk 295 keer gelezen

VEGHEL | Oud en Nieuw vier je feestelijk met champagne en oliebollen. Maar je maakt oud en nieuw pas echt onvergetelijk met schitterend vuurwerk. Intratuin Veghel heeft een uitgebreide en veilige collectie sier- en knalvuurwerk. Op de Facebookpagina van Intratuin Veghel is een mooie winactie te vinden. Mensen maken kans op een pakket ter waarden van 150 euro.

"Wij merken dat er veel vraag is naar mooie sierpotten. Hierin is de collectie aanzienlijk uitgebreid zowel in het hoger als in het lager prijssegment," aldus Derrick van Lankveld van Intratuin Veghel.

"Vooral onze outlet artikelen zijn zeer in trek. Een groot aanbod van ruim 60 actie potten en pakketten tegen zeer hoge kortingen tot wel 70%", vervolgt Derrick van Lankveld.

"De toppers voor de jeugd zijn dit jaar de Airplay Thunder / Thunder Kings, felle mortieren met harde knallen, en de euro knallers. Dat is een leuke assortiment aan vuurwerk voor slechts 1 euro". Voegt Derrick van Lankveld daaraan toe.

Bijna dertig jaar ervaring in het verkopen van vuurwerk, resulteert in de beste artikelen van Nederland, deskundige, vriendelijke en snelle bediening. Volop (gratis) parkeerruimte en gratis koffie of thee zorgen ervoor dat u zich als klant welkom voelt bij het vuurwerkpaleis in Veghel.

Veiligheid
Bij Intratuin staat veiligheid bovenaan. Vanzelfsprekend voldoen alle producten aan de strengste CE veiligheidseisen. Ook zijn er voor het veilig afsteken vuurwerkbrillen verkrijgbaar voor jong en oud, veiligheidslonten en vuurwerkklemmen om potten en pijlen veilig af te steken.

Verkoop
Los vuurwerk kan gekocht worden op donderdag 29 december van 9:00 tot 18:00 uur, vrijdag 31 december van 9:00 tot 21:00 en zaterdag 31 december van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bestellen
Je kunt ook nu reeds via de site vuurwerk bestellen om te profiteren van de scherpe voorverkoopaanbiedingen. Bestel voor 28 december en je kunt voor 20% gratis vuurwerk uitzoeken. Kijk op www.intratuinvuurwerk.nl voor uitgebreide informatie. De folder is online te bekijken met filmpjes van het vuurwerk.

Vanaf maandag 26 december kun je ook in de vuurwerkwinkel bij Intratuin Veghel terecht. Tip: Neem een kijkje op de vuurwerk facebookpagina van Intratuin Veghel. Daar kun je nu €150,- aan vuurwerk winnen!

Start uitverkoop kerst
Vanaf maandag 26 december op 2e kerstdag start officieel de uitverkoop van de kerstartikelen bij Intratuin Veghel. Sla je slag voor volgend jaar, want je ontvangt maar liefst 40% korting op het gehele kerstassortiment.

Eerste Kerstdag is intratuin gesloten, Maandag Tweede kerstdag is Intratuin Veghel geopend van 12.00 tot 16.00 uur en start ook de kerstuitverkoop.

"Intratuin Veghel wenst iedereen hele fijne feestdagen", sluit Derrick af.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant