Voetbalshirts veilen voor het goede doel.
Voetbalshirts veilen voor het goede doel.

Voetbalfans zetten zich in voor zieke Milan (9) uit Uden

Algemeen 1.731 keer gelezen

UDEN | Twee voetbalfans zetten zich in voor de zieke Milan uit Uden. Henk Schieveen uit Montfoort en Sander de Lang uit De Meern veilen op Facebook voetbalshirtjes. De opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van Milan.

Milan is op 14 oktober 2007 geboren met twee chromosoomafwijkingen en er ontbreekt bij hem de complete hersenbalk. Hij is momenteel de enige in de wereld die in de database bekend is met deze twee chromosoomafwijkingen. Milan kan niet lopen en niet praten en heeft dusdanig zwakke spieren dat hij niet zelfstandig kan zitten. Hij heeft problemen met eten en drinken, waardoor er een maagsonde is geplaatst die hem meer rust geeft. Verder ziet hij als een drie maanden oude baby, wat overigens erg weinig is. Met de Stichting Vrienden van Milan wordt er geld ingezameld voor onder andere hyperbare zuurstof en stamceltherapieën.
Henk en Sander veilen op hun Facebookpagina 'voetbalshirtsveiling' gedragen, niet-gedragen en gesigneerde voetbalshirts en andere voetbalitems. "We zijn sinds mei van dit jaar heel actief bezig voor Milan uit Uden", laten de mannen weten. "Buiten de gemaakte kosten gaat de gehele opbrengst van de geveilde items naar het goede doel." Ook meebieden? Dat kan! "Biedingen op de shirts zijn bindend en exclusief verzendkosten. Zodra de betaling is voldaan komt het shirt binnen 24 uur naar u toe en ontvangt u een track en trace code", aldus Henk en Sander.

Voor meer informatie kijk op www.onzemilan.nl of https://m.facebook.com/voetbalshirtsveiling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant