Fabulous 90's dj team.
Fabulous 90's dj team.

Knallende Kerst en oud & nieuw bij Ambianz in Zeeland

Algemeen 614 keer gelezen

ZEELAND | Nog maar anderhalve week en dan zit 2016 er alweer op. Voor het zover is pakt Ambianz in Zeeland nog even groots uit. De laatste week van december staat bij het partycenter aan de Kerkstraat bol van de feestelijke events. Van 90's Christmas op tweede kerstdag tot Down Under en het Countdown Festival met oud & nieuw.

Op Tweede Kerstdag is het tijd voor 90's Christmas. Het vermaarde Fabulous 90's DJ Team laat dan de jaren negentig herleven in Ambianz. Van heerlijke foute meezingnummers tot hardcore stampplaten. Vanaf 21.30 uur is iedereen van 18 jaar en ouder welkom.

Down Under: New Years Eve
Oudejaarsnacht staat bij Ambianz traditiegetrouw in het teken van Down Under: New Years Eve. Een groot aantal DJ's uit de omgeving, onder wie Daan Junior, Stiek, M-Ace en Smekkie. Down Under is hét eindejaars-event voor jongeren van 16+ en duurt van 0.30 tot 6.00 uur.

Countdown Festival
Feestvierders van boven de 18 kunnen op oudejaarsavond terecht op de eerste editie van het Countdown Festival. Organisatie van dit splinternieuwe event in een grote fabriekshal op industrieterrein Voederheil in Zeeland is in handen van Rob Neijts van Herberg D'n Brouwer en Harold van Tiel van Ambianz. Vanaf half negen tot in de kleine uurtjes zorgen live bands, DJ's en andere acts voor een super feestelijke start van 2017. Op het affiche prijken tal van klinkende namen, zoals top-DJ Mental Theo, feest-DJ Eddy en het vermaarde duo Pap & Pudding. Koop tickets op www.ambianz.nl/events.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant