Meidendag bij De Pul.
Meidendag bij De Pul.

Meidendag bij De Pul op woensdag 28 december

Algemeen 416 keer gelezen

UDEN | De kerstvakantie komt er weer aan. Kerst staat in het teken van gezelligheid en samen zijn. Dit kunnen ze bij Girls Only niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben zij een leuke meidendag georganiseerd voor in de kerstvakantie.

Voor deze meidendag hebben zij verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van een workshop kleding pimpen? Neem een oud kledingstuk mee en laat je creativiteit los.

Ook is er een theaterworkshop waar je zelf kleine toneelstukjes op kunt voeren en laat je fotograferen door een professionele fotograaf bij onze fotoshoot. Wil je toch iets actievers doen? Dan is Just Dance iets voor jou! Dans op verschillende grote hits, samen met je vriendinnen.

Heb je honger gekregen van al deze activiteiten? Dan mag je de chocoladefontein zeker niet missen! Dit is nog niet alles, maar de rest zie je woensdag 28 december.

De Pul
De middag wordt georganiseerd in De Pul in Uden van 12:00 tot 16:00, voor meiden van 10 tot 14 jaar. De entree is geheel gratis dus kom zeker even een kijkje nemen en neem je vriendinnen mee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant