Bambole.
Bambole.

Theaterspoor luidt nieuw jaar in met Bambole in Naat Piek

Algemeen 244 keer gelezen

UDEN | Theaterspoor luidt het nieuwe jaar in met een vrolijke Vlaamse voorstelling in het theater Naat Piek. Theater Froe Froe speelt op woensdag 4 januari voor iedereen vanaf 4 jaar de voorstelling 'Bambole', het Sprookje van Koen en zijn Nieuwe Buurvrouw.

Koen woont in nummer 9. Hij heeft jaren naast de botsauto's gestaan met loeiharde muziek in zijn oren en is er ziek van geworden. Soms heeft hij nog een kleine woede-aanval maar gelukkig is er een medicijn. Hij heeft nu een huis, een bloementuin, een appelboom, een perenboom en een eendje. Koen gaat elke ochtend door de tuin wandelen. Hij eet een appel en geeft eendje eten. Het komt goed met Koen. Op een nacht klinkt het piep, piep, piep, piep, kaboengkschrrrrrdoef! Een vrachtwagen heeft een pakje gebracht: het is een huis. Het huis 6 staat nu naast huis 9. Ring, ring, een fietsende buurvrouw komt naast Koen wonen. Die buurvrouw is helemaal anders dan Koen. Ze fietst en ze zingt liedjes. I LOVE YOU! Buurvrouw krijgt een pakje: een papfles. Buurvrouw krijgt nog een pakje: babykledij. En er komt nog een pak vol pampers en ook een pakje tutters... Ze is in blijde verwachting van haar laatste pakje: een echte Bambole! Froe Froe was al eerder in Uden. Op Het Slingerpadfestival speelden zij Ikiloliki en Bobke B. Ook kwamen zij met de Bangelijke Draaimolen, geïnspireerd op het werk van Jeroen Bosch.

Naat Piek is te vinden aan de Pnemstraat 1 te Uden. Aanvang is 14.00 uur. Kaartjes kosten 4 euro en zijn te koop via www.naatpiek.nl en – zolang de voorraad strekt - aan de kassa op de dag van de voorstelling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant