Kerstbingo.
Kerstbingo.

Kerstbingo voor het goede doel bij Ons Caffeej in Uden

Algemeen 632 keer gelezen

UDEN | Ons Caffeej houdt voor de 24e keer de jaarlijkse kerstbingo voor het goede doel op donderdag 29 december om 20.00 uur. Iedereen die mee wil doen, is van harte welkom aan de Udense Markt 9-11.

De opbrengst gaat dit jaar wederom naar twee goede doelen. Dit zijn de 'Jelle van den Berg Stichting' en 'HoKaZo' (dierenasiel en -ambulance). Voor het tweede opeenvolgende jaar delen deze twee Udense goede doelen de totaalopbrengst van de komende kerstbingo.

De bingokaarten zijn bij binnenkomst voor 7 euro te koop. Een gedeelte van de prijzen wordt verloot, lootjes daarvoor kosten 1 euro per stuk. De presentatie van de kerstbingo is in handen van Jeroen van Doorn. De hoofdprijs van deze avond wordt beschikbaar gesteld door nieuwe hoofdsponsors, te weten; HIP–Jewels & Watches in samenwerking met BERING Watches & Jewellery.

De overige belangrijke sponsoren van dit jaar zijn Wijnhuis Uden, Sligro, Slagerij Van Zandvoort "La Boucherie", Hanos, Brasserie De Conversatie, Restaurant 't Raadhuis, Restaurant De Brouwketel, Proeflokaal Zuiders, Schietbaan Eric Swinkels, P.I.-exploitatie, TGO, de Visscherie, Sam's Bistro, Restaurant Porte de Provence, Grillbar Jambon, Sure Secure, Expert Ben van Dijk, Amstel, Safened Security, Jumbo de Laak, Bloemencentrum Oogenlust, Peter van Dooren Intercoiffure, LAURA Nail- & Beautysalon, Markant Uden, StageCrew, Senor PP, Top1Toys, Rivella en natuurlijk Ons Caffeej.
Voorafgaand een hapje eten is natuurlijk mogelijk. De organisatie laat weten: "Kom op tijd, want voor de kaarten geldt, op is op."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant