VZOD Volkel.
VZOD Volkel.

Uitslagen en foto's 120 pijlen toernooi VZOD Volkel 2016

Algemeen 564 keer gelezen

VOLKEL | Het was eer een gezellige en sportieve boel in de accommodatie van VZOD in Volkel. Het jaarlijkse 120 pijlen toernooi zat mooi vol geboekt en met een 50 tal schutters waren de banen mooi gevuld.

Om 9.00 uur werd begonnen op 18 meter en hoe vroeg het ook was, de sportieve stemming zat er meteen in. Dit jaar geen prijsuitreiking voor de morgenschutters want er waren maar een paar handboogsporters die niet voor de hele dag hadden gekozen.

In de middagpauze hadden de barvrijwilligers hun handen vol om de hongerige monden te vullen. In overeenstemming met alle sporters werd om kwart voor twee begonnen met de middagsessie. Ook die verliep vlot en sportief. Het prijzengeld werd door Hennie en Hans opnieuw beoordeeld en om kwart over 5 in de middag kon de einduitslag bekend gemaakt worden.

Een mooi en sportief toernooi wat elk jaar drukker bezocht word. Met dank aan alle deelnemers die hebben deelgenomen aan dit toernooi en niet te vergeten dank aan alle vrijwilligers van VZOD, die de hele dag aanwezig waren. Volgend jaar zal het toernooi weer gehouden worden. Noteer alvast 28 december 2017 in de schietagenda.

Foto's
Ga naar de website van VZOD voor foto's http://www.vzod-uvo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant