Afbeelding

De Keien houdt bosloop rondom Bedaf op zondag 8 januari

Sport 355 keer gelezen

UDEN | Ook dit jaar organiseert de Udense vereniging De Keien Atletiek in de winter weer een crosscompetitie: vier boslopen in de natuurgebieden rondom de regio Uden. Zondag 8 januari staat de tweede cross op het programma in natuurgebied Bedaf aan de Schansweg in Uden. Iedereen is van harte welkom.

Voorafgaand aan de wedstrijd voor recreanten worden wedstrijden voor de jeugd in verschillende categorieën georganiseerd. Om 10.00 uur gaan de mini's en de pupillen meisjes en jongens B en C van start. Om 10.10 uur is het de beurt aan de pupillen A. De meisjes en jongens junioren C/D gaan om 10.20 uur van start.

De wedstrijd voor de junioren A/B en recreanten gaat om 10.40 uur van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.540 meter) met een maximum van 6 rondes (9.240 meter).

Inschrijven
Inschrijven voor de Bedafcross is mogelijk bij de tent die 8 januari op het parcours staat.

De Bedafcross is de tweede bosloop van de crosscompetitie.

Heuvelrugcross
Op zondag 5 februari kan iedereen deelnemen aan de Heuvelrugcross in de bossen tegenover restaurant De Pannenkoekenbakker. De competitie wordt afgesloten bij stadion De Kuip van De Keien Atletiek aan de Sportlaan in Uden. Daar wordt op zondag 12 maart de Parkcross rondom het stadion georganiseerd.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.dekeienatletiek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant