Mannen van Naam.
Mannen van Naam.

Mannen van Naam met Waargebeurd in Nesterlé

Kunst en cultuur 286 keer gelezen

NISTELRODE | In korte tijd hebben de Mannen Van Naam indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folkdeunen, prachtige kleinkunstliedjes en hilarische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen. Zaterdag 14 januari staan ze in Nesterlé in Nistelrode. Aanvang om 20.15 uur, kaarten kosten 12,50 euro.

Waargebeurd is het derde theaterprogramma van Mannen Van Naam, een trio dat bestaat uit de enthousiaste multi-instrumentalisten Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Alle drie stonden ze lang geleden aan de basis van pretband Pater Moeskroen.Ton, Ad en Wilbert vinden hun inspiratie in het Brabantse land, in de muze en in hun kinderen die werden geboren. Dezelfde kinderen die nu het huis uit gaan.De vaders blijven achter vol verhalen die verteld moeten worden. Of bezongen in mooie liedjes.

Grote Fans Jorine en Marlin uit Rotterdam over Mannen van Naam: "De Mannen van Naam zullen u een avond lang prima vermaken! De vrolijke en gevoelige liedjes worden op een vermakelijke manier aan elkaar gepraat door Ton. Ze staan heel dicht bij het publiek, na de voorstelling komen ze altijd gezellig in de foyer nog wat napraten. Wij verheugen ons heel erg op de nieuwe show, en voor iedereen die ze nog niet kent: kom kijken en geniet!"

Meer informatie
Voor kaartjes en meer informatie kijk op www.nesterle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant