Afbeelding

Darttoernooi voor goed doel bij FC Uden

Sport 613 keer gelezen

UDEN | Bij FC Uden vindt zondag 8 januari een darttoernooi plaats in het clubhuis van de vereniging. De helft van het inschrijfgeld komt ten goede aan Stichting Ambulance Wens. 

Er wordt in twee klasse's gestreden om de wisseltrofee. In de ene klasse wordt er gestreden door ervaren darters die regelmatig in competities hun pijlen gooien en in de andere klasse spelen de recreatie-darters. Opgeven voor dit toernooi kan door middel van een mailtje naar chavanheeswijk@gmail.com of op de inschrijflijst bij Alfred achter de bar. Ook is het mogelijk om op de dag zelf nog in te schrijven tussen 10:00 uur en 10:45 uur. De kosten bedragen  €5,00 per inschrijving.

Vanaf 10.00 uur zijn mensen welkom om in te gooien. 11.00 uur starten de wedstrijden. Supporters en belangstellenden zijn ook van harte welkom. 

Stichting Ambulance Wens
De missie van Stichting Ambulance Wens is om iedere terminale patiënt die aandacht te geven die hij/zij verdient, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens is gerealiseerd. Door het meemaken van deze gebeurtenis kan er wellicht voor de patiënt zelf en diens omgeving weer een beetje licht komen in die laatste dagen. Voor meer informatie kijk op www.ambulancewens.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant