Afbeelding

Open dag Udens College op zaterdag 21 januari

Onderwijs 490 keer gelezen

UDEN | Het Udens College zet de deuren wagenwijd open voor iedereen die meer wil weten over de school op zaterdag 21 januari. Dan is er namelijk een open dag op de Udense school.

Leerlingen en medewerkers maken bezoekers wegwijs op beide sectoren en is er volop informatie over alles wat de school te bieden heeft, onder het motto UC More (oftewel: Je ziet meer!).

"Modern onderwijs"
"Het UC draait om goed en modern onderwijs, waarbij we elke leerling uitdagen om waar te maken wat hij of zij wil en kan. Dat doen we bijvoorbeeld in onze dakplanklassen en onze themaklassen Art, Sport en Bewegen en Tec op het vmbo en in de gym/plus en de Aan Zet klassen op het havo/vwo", zegt Jean-Louis van der Veen, afdelingsdirecteur brugklas vmbo theoretisch. "Op de Open Dag laten we daarover van alles zien en iedereen kan zijn vragen kwijt aan onze leerlingen, docenten en aan ouders van huidige leerlingen."

Activiteiten
Pie Conijn, afdelingsdirecteur vwo: "Natuurlijk is er ook informatie over onze 'gewone' vakken, over taal en rekenen en over allerlei activiteiten die we op het UC doen naast de dingen in de klas. Dan gaat het bijvoorbeeld over de hike in de brugklas, internationale uitwisselingen, onze projecten en excursies en onze toneel- en muziekactiviteiten, zoals de optredens van De Rode Appel en de deelname aan de ORION Music Awards."

Informatie
Om iedereen de kans te geven op beide sectoren van het UC te komen kijken, is de Open Dag op het vmbo aan het Kleinveld van 9.30 tot 13.30 uur en op de sector havo/vwo aan de Schepenhoek van 11.00 tot 15.00 uur.

Locaties
"Er is zoveel te zien en te beleven op beide sectoren, dat je snel tijd te kort komt", zegt Van der Veen. "Door net wat te schuiven met de tijden, willen we ruimte geven om beide locaties te bezoeken. Dan hebben bezoekers ook tijd voor een kopje koffie of fris met wat lekkers. Want gastvrijheid vinden we ook belangrijk. We willen graag, dat iedereen zich welkom voelt op onze school."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant