Kitty Goverde.
Kitty Goverde.

Kaartverkoop Pronkzittingen gaat van start

Carnaval 404 keer gelezen

UDEN | Op vrijdag 13 januari begint de voorverkoop van de kaarten van de Pronkzittingen van 3, 4, 10 en 11 februari. Ook dit jaar kan je je verheugen op een heerlijke avond uit in Markant, met slappe klets, dans, meelallen en veel lachen. Alle voorbereidingen zijn getroffen om er 4 onvergetelijke avonden van te maken. 

Vanaf 19.00 uur kunnen bezoekers in Markant terecht voor de kaartverkoop. Eerst worden kaarten verkocht aan leden van de Knoerissenfamilie. Loting voor de Hereboer is om 19.00 uur, voor de Bèvoejerer om 19.15 uur en voor de Bèsjouwer om 20.00 uur. Daarna begint de vrije verkoop vanaf circa 21.15 uur. Als je lid wordt van de Knoerissen krijg je korting op toegangskaarten voor de Pronkzittingen en kan je meedoen met de voorloting van deze kaarten. Kijk op de website www.knoerissen.nl voor informatie.

Pronkzittingen
Vrijdag 3 februari wordt Prins Porcellus LII onthuld. Groowt Ujes Talent 2017 wordt op 4 februari gehuldigd. Vrijdag 10 februari wordt het lachen op z'n Brabants met KUUB uit Helmond. En op 11 februari staat de Knoergoeie Brabander, Rob van de Laar in het middelpunt. Je lachspieren gaan zeker werken bij Frank Scheier en Kitty Goverde. Daarnaast is er nog een bijzondere Udense act maar die is nog even geheim! Tijd om bij te komen van het lachen is er niet, want de dansacts van V&K en Dansgarde zorgen dat je niet stil kan zitten. De Oud-Prinsen nemen de bezoekers dit jaar mee op reis en de Hofkapel en de Dop zorgen voor de muzikale noot.

Kosten
De kaarten voor vrijdag 3 en zaterdag 11 februari kosten €22,50 per stuk. De kaarten voor zaterdag 4 en vrijdag 10 februari kosten €19,- per stuk. Vanaf zaterdag 14 januari 12.00 uur zijn de overgebleven kaarten verkrijgbaar bij Shell Schimmel tankstation, Kornetstraat Uden. Op deze avond zijn ook kaarten te koop voor het nieuwe event Music Night of the Knoeris van 18 februari.

Vragen? Mail dan naar kaartverkoop@knoerissen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant