Chris van der Ende.
Chris van der Ende.

Primeur: voor het eerst stand-up Comedy in De Pul

Kunst en cultuur 311 keer gelezen

UDEN | De eerste stand-up comedyshow in De Pul is op zondag 15 januari. Kom lachen, gieren, brullen met comedians Mino van Nassau, Chris van der Ende en Reinier Meijer. Let op, er zijn een beperkt aantal zitplaatsen.

Mino van Nassau is een acteur, stand up comedian, maar vooral bekend als typetje "The Indian Comedian". Mino van Nassau is een begenadigd stand up comedian die zijn weerga niet kent. Chris van der Ende is meester in de improvisatie, wat hem berucht heeft gemaakt bij 'ruig publiek'. Met een ongekende snelheid maakt hij niets –en niemand ontziende grappen. Een gemiddelde van 175 volle lachen in 30 minuten maken een show van Chris een ware workout voor de lachspieren. Geboren in 1982 en nu al een begrip in Amsterdam Buitenveldert, dat is Reinier Meijer. Met zijn kop voor drama schuwt hij dan ook niet om beladen thema's aan te snijden zoals liefde en verdriet.

Tickets zijn online via www.ticketmaster.nl te bestellen en kosten 10 euro exclusief servicekosten. Tickets aan de avondkassa kosten 12 euro. De zaal is om 19.30 uur open en het programma begint om 20.00 uur. Meer info op www.livepul.com.

Mino van Nassau.
Reinier Meijer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant