Annie Schilder en Jan Keizer.
Annie Schilder en Jan Keizer.

Kaartverkoop vernieuwde 60+ zitting start zaterdag 14 januari

Carnaval 459 keer gelezen

UDEN | De 60+ zitting is vernieuwd! Dit jaar wordt het één spetterende zitting op donderdagavond 23 februari in de tent op de Markt, waar alle 60+ers flink verwend en vermaakt worden. Kaartverkoop start zaterdag 14 januari.

Het zal een echte Knoerissen carnavalssfeer worden met de opwachting van de kersverse Prins Porcellus LII en zijn gevolg.

Optredens
Natuurlijk zorgen de beste tonproaters en Oud Prinsen weer voor veel vertier en hilariteit. Maar ook de optredens van de Hofkapel en dansgarde kunnen niet missen op deze zitting.

BZN
Als klap op de vuurpijl wordt het 60+ carnaval afgesloten met een grandioos optreden van niemand minder dan Jan Keizer en Annie Schilder, de wereld beroemde stemmen van BZN.

Afzakkertjesbal
Hierna is er nog tijd voor een lekkere jenever op het afzakkertjesbal.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start zaterdag 14 januari. Tickets zijn verkrijgbaar bij Shell Bitswijk, Jumbo de Laak en 'De Eigen Herd'.

Kaartjes kosten tien euro en daarvoor krijgen bezoekers alles in één; een mooi programma in de tent met een fantastische sfeer en service. "Zoals u van ons gewend bent!", laten de Knoerissen weten.

Ze vullen aan: "Wees er snel bij, want op is op."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant