Brasserie De Mouthoeve.
Brasserie De Mouthoeve.

Brasserie De Mouthoeve in Boekel opent de deuren

Zakelijk 2.981 keer gelezen

UDEN | Er is het laatste jaar een heus minicentrum ontstaan bij een monumentale boerderij in Boekel. De boerderij en de bijgebouwen zijn namelijk omgebouwd tot brocanterie, Brasserie en in de oude koeienstal is zelfs een overdekte winkelstraat te vinden. Zondag 22 januari wordt ook de Brasserie geopend door niemand minder dan burgemeester Pierre Bos.

Van dinsdag tot zondag kunnen bezoekers bij de Brasserie terecht voor lunch, diner een kop koffie of speciaal biertje. Zij kunnen genieten van het zonnetje op het terras aan de voorzijde of lekker knus op het terras op het binnenterrein. In de koudere maanden van het jaar, kunnen gasten van de zonnestralen genieten in de glazen serre.

Boekelaars hebben het afgelopen jaar hun ogen uitgekeken: aan de Schutboom nummer 1, waar drie wegen samenkomen, is de oude Mouthoeve in hoog tempo omgetoverd in een multifunctioneel centrum. Een complex van ca. 4000 m2 groot, dat in grote lijnen bestaat uit vier objecten: Brasserie, Hooischuur met brocanterie, Veldschuur met kantoorruimten en Koeiestal met winkelstraat.

Peter Bongers bij de verbouwde schuur. (archieffoto)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant