Afbeelding

Swiss Sense opent vrijdag 27 januari nieuwe Flagship Store in Uden

Zakelijk 847 keer gelezen

UDEN | Swiss Sense is verhuisd naar Industrielaan 12-20, een nieuwe en prominente locatie aan de gemoderniseerde Woonboulevard in Uden. "Een betere plek kan de gloednieuwe Swiss Sense Flagship Store zich niet wensen", laat het bedrijf weten. 

Voorheen te vinden in een kleinere winkel van 600 m2 aan de Loopkantstraat, zit Swiss Sense nu in een prachtig groot pand met een hoge gevel en een totale oppervlakte van 1400 m2. S

Het hart van Swiss Sense
Een Flagship Store mag natuurlijk niet ontbreken in thuisbasis Uden. Deze toplocatie aan de vernieuwde Woonboulevard in Uden is de´ plek waar alle vooraanstaande merken bij elkaar komen. Uden is het hart van Swiss Sense, de plaats waar het hoofdkantoor en distributiecentrum van Swiss Sense gevestigd zijn. Nu volledig met een prachtige Flagship Store waar zij iedereen kennis laat maken met de uiteenlopende collecties: Home 365, Lifestyle, Capella, Night, Royal, Diks en Gazella.

Feestelijke opening op vrijdag 27 januari 2017
Het begon allemaal in 1918 met Piet Diks die zijn allereerste matras van stro maakte. Vier generaties later zijn de beddenmakers van de familie Diks al bijna 100 jaar actief op het gebied van slaapcomfort. Met oog voor vormgeving, detail en ondersteuning produceren zij de perfecte boxspring in eigen fabrieken. Een persoonlijk en uniek slaapsysteem wordt door deskundige Swiss Sense slaapadviseurs speci ek samengesteld op basis van de wensen en behoeften. Ervaar zelf de kwaliteit en het comfort of breng een bezoek aan een van de ruim 90 Swiss Sense winkels in Europa e´n online.

Meer info: SwissSense.nl, DiksBedmakers.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant