Twee van de vier avonden van de pronkzittingen van de Knoerissen zijn al uitverkocht.
Twee van de vier avonden van de pronkzittingen van de Knoerissen zijn al uitverkocht.

2 van de 4 pronkzittingen van de Knoerissen al uitverkocht

Carnaval 437 keer gelezen

UDEN | De Knoerissen houden, als een van de laatsten in de regio, hun pronkzittingen op 3,4,10 en 11 februari. Dat de mensen in Uden al volop zin hebben in Carnaval 2017, blijkt wel uit het feit dat 2 van de 4 zittingsavonden uitverkocht zijn.

Regisseur van de Udense zittingen, Dennis van de Donk, is blij met het enthousiasme van Uden: "Samen met de Technische Groep van de Knoerissen, is de pronkzittingscommissie bijna een jaar bezig met de voorbereidingen. Je hoopt dat veel mensen dan komen kijken naar wat je met elkaar hebt verzonnen. Als je dan bijna 2 weken voor het begin van de eerste zitting al 2 avonden uitverkocht bent, is dat iets waar we toch wel een beetje trots op zijn!"

De pronkzittingen op 3 en 11 februari zijn uitverkocht, voor die van 4 en 10 kunnen mensen nog kaartjes kopen. Volgens van de Donk mogen de mensen een afwisselend programma verwachten: "We hebben met Roland de Laak een echte Udense verrassing op het podium staan. Daarnaast hebben we prachtige optredens van onder meer Kitty Goverde, Frank Schrijen, V&K, de Dansgarde, de Hofkapel, oud Prinsen, Slagwerkgroep de Eendracht en een meer dan knallend optreden van feestband de Dop. Zij sluiten de avond af op een wijze die nog nooit is vertoond tijdens de zittingen. Dat alleen al zou een goede reden zijn om een kaartje te kopen."

Tom de Visser en cabaretgroep Kuub
Op 4 februari krijgt Tom de Visser de trofee voor Groowt Ujes Talent uitgereikt. De deelnemer van Idols 2016 is een groot muzikaal talent die de titel van Groowt Ujes Talent 2017 zeker verdient. Op 10 februari krijgt het publiek, naast de al eerder genoemde optredens, ook nog een extraatjes in de vorm van Cabaretgroep Kuub uit Helmond. Deze groep combineert muziek en humor op onnavolgbare wijze. Gegarandeerd een van de hoogtepunten van die avond. Dennis hoopt op 4 uitverkochte avonden: "We maken deze 4 uur durende shows natuurlijk in de hoop dat er zoveel mogelijk mensen komen kijken. Dus als er Udenaren zijn die de komende weekenden wel toe zijn aan humorvolle, gezellige en muzikale avonden, kom naar de pronkzittingen 2017! Wij zijn er klaar voor." Kaarten voor 4 en 10 februari à €19,- kunt u kopen bij Shell Schimmel in de Bitswijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant