Afbeelding

VTU Telecom viert 25-jarig jubileum

Zakelijk 2.893 keer gelezen

UDEN | Een prachtige mijlpaal voor VTU Telecom. Het bedrijf bestaat 1 februari op de kop af 25 jaar en dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. De hele maand kunnen klanten profiteren van mooie kortingen en wordt de zaak aan Vluchtoord 10 in een feestelijk jasje gestoken.

VTU Telecom werd 25 jaar geleden opgericht door John Verhoeven en zijn vrouw Marij. "We zijn begonnen in de garage bij ons huis aan Den Brier in Uden", vertelt Marij. "John hield altijd al van handelen en we zijn begonnen met het verkopen van draadloze telefoons. Mobiele telefonie bestond toen nog niet." Maar de ontwikkelingen op het gebied van telefonie gaan hard en de zaken gaan boven verwachting goed. De zaak van Marij en John groeit al snel uit haar jasje en ze verhuizen naar het pand aan Vluchtoord 10. Ook daar gaan de zaken ontzettend goed. John wint veel prijzen, zoals 'beste dealer' en 'beste zakelijke dealer'. Daarmee wint hij veel reisjes en inmiddels heeft hij de hele wereld gezien. "Van IJsland tot Amerika, Dubai en Canada", vertelt Marij.

"Als de zaak 25 jaar bestaat, dan stop ik ermee!", heeft John altijd vol overtuiging geroepen. Nu is het moment daar en heeft hij die belofte deels waargemaakt. In november van 2016 droeg hij zijn 'kindje' over aan Romeo en Renate Ganpat. Romeo is geen onbekende in de telecomwereld. Hij werkte ruim 25 jaar bij KPN en leerde in die hoedanigheid ook John kennen. "Ik sloot bij VTU de contracten voor KPN af. Toen ik John leerde kennen, klikte het meteen. Dat is altijd zo gebleven."

John Verhoeven
Romeo spreekt vol lof over John. "Hij is officieel gestopt, maar hij is nog elke dag aan het werk. Dat doet hij graag en daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee. John is de bescheidenheid zelve, maar het is zo'n harde werker. Hij heeft echt zijn hart en ziel in deze zaak gelegd. Wat hem kenmerkt? Zijn klantvriendelijkheid! Hij heeft áltijd een oplossing voor klanten. Er zijn mensen die hier al 25 jaar komen en dat zegt wel iets. Daarnaast prijs ik hem om zijn creativiteit. Hij is anderen altijd net één stapje voor. Ook is John ontzettend gedreven en gemotiveerd. Ik verbaas mij nog elke dag over hem, in positieve zin!", zegt Romeo.

Formule
De formule van VTU Telecom verandert niet na de overname. "Nee, we gaan op dezelfde koers verder. Service is en blijft het allerbelangrijkste. Soms zijn we wel een uur of anderhalf uur bezig met een klant, maar dat geeft niet. We nemen kosteloos de tijd voor onze klanten. Het belangrijkste is dat ze bellend de winkel uitgaan."

Nieuwe diensten
Wel biedt VTU Telecom sinds kort een aantal nieuwe diensten aan. Zo kunnen zakelijke klanten er gas- en lichtcontracten afsluiten, vanaf 1 februari wordt dat ook beschikbaar voor particulieren. "Mensen kunnen bij ons dan een voordelig gas- en lichtabonnement afsluiten en krijgen dan een waardebon die ze kunnen besteden aan bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Dubbel voordeel dus." Daarnaast kunnen zakelijke klanten er binnenkort ook terecht voor het afsluiten van vaste telefoonlijnen en clouddiensten. "We gaan het hele pakket aanbieden", vertelt Romeo.

Verder kunnen klanten bij VTU terecht voor alles op het gebied van mobiele telefonie. "Wij bieden alle merken en alle providers aan. Zo kunnen we onafhankelijk advies geven. De wens van de klant staat bij ons centraal, maar we geven wel altijd advies op basis van kwaliteit. Wil een klant minder betalen? Dan bekijken we de opties, maar we kijken ook naar andere zaken zoals dekking. Niet alle providers geven goede dekking in bijvoorbeeld het buitengebied. Dat soort dingen zijn ook heel belangrijk."

Aanbiedingen
In de maand februari kunnen klanten ook meeprofiteren van het jubileum. Zij krijgen dan 25 procent korting op alle accessoires. Daarnaast is er een spannende tombola met mooie prijzen. "Betalende klanten die 'iets' hebben met het getal 25 kunnen meedoen. Bijvoorbeeld als 25 in je telefoonnummer staat, je huisnummer 25 is of als je 25 jaar getrouwd bent. Het kan van alles zijn", aldus Romeo. De zaak wordt feestelijk aangekleed en bezoekers worden getrakteerd op koffie met een lekker gebakje.

Meer informatie
VTU Telecom is gevestigd aan Vluchtoord 10 in Uden. Klanten kunnen gratis parkeren voor de deur. De zaak is maandag geopend van 9.30 tot 20.00 uur, dinsdag en woensdag en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur, donderdag van 9.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur. "We hebben drie koopavonden, dus onze openingstijden zijn zeker ruim te noemen", zegt Romeo terecht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant