Alda Verkampen is de nieuwe relatieconsulente van Stichting Date.
Alda Verkampen is de nieuwe relatieconsulente van Stichting Date.

Wisseling van de wacht bij Stichting Date

Zakelijk 890 keer gelezen

ERP | Een relatieconsulente kan je veilig en snel in contact brengen met een nieuwe partner. In bijna 20 jaar tijd heeft Ans Verhagen als relatieconsulente van Stichting Date in deze regio duizenden singles een nieuwe toekomst mogen geven. Alda Verkampen neemt het stokje nu over en toont zich een excellente opvolgster.

De eerste nieuwe kandidaten hebben zich al ingeschreven en zijn met hun eerste afspraken bezig. Want dat is het voordeel van een relatiebureau: je schrijft je in, Stichting Date leert je kennen en je kunt meteen afspraken gaan maken. En dat natuurlijk met mensen die allemaal door een consulente gezien zijn, die vrij zijn voor een relatie, die serieuze bedoelingen hebben én zelf ook mogen kiezen met wie ze een afspraak gaan maken.

Boek
Het heeft Ans best wel wat moeite gekost om de touwtjes na al die jaren uit handen te geven, maar er was een goede klik en het vertrouwen dat de kandidaten echt in goede handen zijn bij Alda. Bovendien heeft ze nog genoeg om handen aan de dagelijkse leiding van het landelijk opererende relatiebureau. De herinneringen blijven: een stapel trouw-, samenwoon- en geboortekaartjes. Maar ook het leuke stel dat op de tiende jaardag van hun eerste kennismaking met een bos bloemen op de stoep stond, het aanstekelijke verhaal van de trouwambtenaar die de geschiedenis achter de kennismaking kent, en zo kan Ans nog wel even doorgaan. "Ik kan er wel een boek over schrijven", lacht Ans, en misschien komt die tijd ook nog wel. "Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het vertrouwen. Het was mij een genoegen, het mooiste werk wat ik me kan bedenken".

Valentijnsdag
Voor Alda valt alles op zijn plaats. Met haar ervaring als personal coach komt dit werk als relatiebemiddelaar helemaal in de buurt van wat ze graag wil. En om er een onvergetelijke start van te maken staat er een speeddate op Valentijnsdag, 14 februari, op de agenda. "Hierbij heb je een avond lang één op één gesprekken met mogelijke kandidaten en aan het einde van de avond zie je altijd wel een paar stelletjes samen de deur uitlopen", aldus Alda.

Privacy en veiligheid
Het stellen van de juiste vragen, goed observeren, enthousiasmeren en zelfvertrouwen geven kan een wereld van verschil maken. Waar je privacy en veiligheid zoekt, zelf niemand meer tegenkomt, contacten wilt vermijden met kandidaten die niet serieus zijn of er ondertussen gewoon nog een relatie op na houden, in al die gevallen: bel eens met de nieuwe relatieconsulente van Stichting Date en maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies op maat: Alda Verkampen. Ze is te bereiken via 0681136034 of per mail: aldaverkampen@stichtingdate.nl.
Vrijblijvend kennismaken met Stichting Date en meedoen met de Valentijns speeddate op 14 februari? Voor meer informatie en aanmelden: www.stichtingdate.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant