Afbeelding

Win gratis kaarten voor Music Night of the Knoeris!

Carnaval 484 keer gelezen

UDEN | Music Night of the Knoeris is op zaterdag 18 februari in Markant Uden. Wij mogen vier keer twee gratis kaartjes weggeven!

Music Night of the Knoeris, het muzikale startpunt van Carnaval 2017, gaat voor een uitverkocht huis. Roland de Laak, voorzitter van de commissie, is enthousiast. "We hebben de goede ingrediënten van Music Night 2015 en Night of the Knoeris gemixt en daar is volgens ons een gezellig, vrolijk en erg muzikaal feest uitgekomen. Een 50 koppig orkest, 10 solisten, een super line-up van liedjes die iedereen kent en de bar die gedurende het hele concert open is, wat wil je nog meer? Gezellig met vrienden aan de statafel hangen, af en toe meezingen, inhaken en genieten van Udense muzikanten die daar een professioneel stukje muziek wegzetten. Wordt gegarandeerd een topavond!" Het groot orkest van Muziekvereniging de Eendracht gaat om 20.11 uur van start. Met liedjes van Danny de Munck, Vader Abraham, Guus Meeuwis en André Hazes jr. is het meezinggehalte uiteraard hoog. Als dan aansluitend DJ John de Visser en coverband Ruizzz nog eens zorgen voor gezelligheid tot in de kleine uurtjes.

Kaarten á €15,- zijn nog te koop bij Markant, de Jumbo's in Uden en Volkel en Shell Schimmel.

Winnen
Kaartjes winnen? Stuur dan even een mailtje naar redactie@udensweekblad.nl en laat weten wat jouw favoriete carnavalsnummer is. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant