Marc en Sandra de Wit tussen de aspergebedden, waar binnenkort de oogst begint. Rechts het grasveld, waar het pop-up restaurant verrijst.
Marc en Sandra de Wit tussen de aspergebedden, waar binnenkort de oogst begint. Rechts het grasveld, waar het pop-up restaurant verrijst.

Big Boys Chef's Table komt met nieuw pop-up restaurant

Zakelijk 1.500 keer gelezen

MARIAHEIDE | De droom van de 'grote jongens' van Big Boys Chef's Table is vorig jaar al uitgekomen, maar krijgt binnenkort een vervolg. In 2016 kwamen ze voor het eerst met een pop-up restaurant. Toen in de tuin van Villa Lieve Vrouwe . Johan Visser, Job van Lanen en Mark van den Bogaart zijn de heren achter het concept. In april volgt de tweede editie. Deze keer is gekozen voor een zeer originele achtertuin in Mariaheide en een thema rond een zeer exclusief product.

Het team van Big Boys Chef's Table kondigde, al vrij snel na de succesvolle eerste editie, aan te komen met een vervolg. Van 13 tot en met 30 april wordt Aspergekwekerij De Wit in Mariaheide het decor voor de tweede editie Chef's Table: Wit Goud! In de weekenden (van donderdag tot en met zondag) ontvangen ze hun gasten midden op de aspergevelden en staat een van de mooiste seizoensproducten uit Brabant centraal in een avondvullende beleving.

'Mooi entourage'
Sandra de Wit is enthousiast over het idee. "Op de eerste plaats natuurlijk om onze passie voor dit mooie product, de asperge, uit te dragen. Ook al heb ik de menu's nog niet gezien. Dat is aan de jongens. Ook vinden we het bijzonder om onze locatie beschikbaar te stellen. De gasten zitten tussen de aspergevelden in een mooie entourage. Vanwege het vroege voorjaar worden er sfeervolle tenten geplaatst. De beleving van de aspergeteelt wordt versterkt door gebruik te maken van onze machines en werktuigen. De ideeën daarover krijgen steeds meer gestalte. En als de gasten belangstelling hebben voor ons bedrijf, geven we graag uitleg." Natuurlijk gaan de initiatiefnemers voor passende livemuziek zorgen.

Barbecue
De nadruk tijdens 'Big Boys Chef's Table: Wit Goud' ligt op barbecue bereidingen. Mede-initiatiefnemer Johan Visser: "Alle gerechten zijn geïnspireerd door dit prachtige product, met vele mogelijkheden. Wij laten zien dat de barbecue zich perfect leent voor asperges, wat veel mensen niet weten. En dat dan ook nog eens met de allerbeste asperges van Marc en Sandra, vaak in de prijzen gevallen vanwege de kwaliteit".

Dranken
De prijs voor dit volledig verzorgd avondvullend bbq-diner, inclusief alle bijpassende dranken bedraagt 89 euro per persoon. Een Chef's Table is te reserveren vanaf vier personen. Elke avond worden de gasten tussen 17.30 uur en 18.00 uur verwacht en wordt er rond 23.00 uur afgesloten. De locatie biedt telkens plaats aan zestig personen. Het eerste weekend is het Paasweekend. De verkoop van de kaarten is inmiddels in volle gang. Reserveren kan via www.bigboyschefstable.nl.

De drie initiatiefnemers van Big Boys Chef's Table.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant