Zesde editie Nisseroise Kwis een succes

  •   keer gelezen   112

NISTELRODE | De kwis zit er weer op, de antwoorden worden nagekeken en door de organisatie wordt de uitslag/feestavond van 14 januari tot in detail voorbereid. De vraag die de komende tijd door Nistelrode gonst: “Wie wint de Nisseroise Kwis?” Maar ook, “wie is het beste danspaar van Nistelrode?”

 

Geheime opdracht

Dit jaar een geheime opdracht in stijl. Er mocht gedanst worden! En niet zomaar een dans: per team kwamen 2 gegadigden een tango dansen. Deze werd geopend met een spectaculaire demonstratie door professionele dansers. De uitleg en beoordeling werd gedaan door danscentrum Rosmalen. Van jong tot oud kwamen de kwissers in stijl hun beste beentje voort zetten! 

 

Coördinaten 

Voor het eerst in de Nisseroise Kwis waren er antwoorden op vragen te vinden door het hele dorp. Doormiddel van coördinaten konden de Kwissers de locaties achterhalen waar een kaartje verstopt lag. Wanneer je te laat was, had je pech, er was maar 1 kaartje per locatie. Een aantal kwissers zijn fanatiek opzoek gegaan naar de kaartjes. Ze zijn niet allemaal gevonden.

 

De uitslag-/feestavond

Alle 54 boeken worden momenteel vakkundig nagekeken, de mutsen en de social media knutsels worden beoordeeld en ook de ingezonden filmpjes en foto’s worden met een grote glimlach bekeken.

Op zaterdag 14 januari 2017 wordt antwoord gegeven op de vragen “wie zijn de beste dansers van Nisseroi?”, “Wie kan de mooiste mutsen maken” en “welk team zijn de slimste van Nisseroi?”

De avond begint om 20:30 bij ’t Maxend en er zal een geweldige dj de muziek verzorgen. Komen jullie een (tango) dansje wagen?

 

Meer berichten