Politie.
Politie. (Foto: Ties van Dooren)

Politie beschikt over foto dader ernstige mishandeling vrouw

  •   keer gelezen   112

UDEN | De politie beschikt over beelden van de vermoedelijke dader die vorige maand een vrouw ernstig mishandelde in het bijzijn van haar zevenjarige dochtertje. De politie roept de dader dringend op zich te melden, gebeurt dit niet dan wordt zijn foto binnen een week openbaar gemaakt. 

Op dinsdagmiddag 23 januari liep een moeder met haar 7-jarige dochtertje rond 16.10 uur over de Parallelweg ter hoogte van de balletschool. Op dat moment kwam er een man met een klein hondje aanlopen. De hond kwam op het meisje af en sprong tegen haar op, waarop de vrouw aan de man vroeg of hij zijn hond bij wilde houden.

Geweld
Daarop werd de man zo boos dat hij de moeder meerdere keren tegen het hoofd sloeg in het bijzijn van haar dochtertje. De vrouw werd ook nog door de man getrapt. Uiteindelijk werden de moeder en haar dochtertje opgevangen in de balletschool, waar dezelfde man haar opnieuw aanviel en begon te slaan. De moeder viel daarop op de grond, waar de man haar keel dicht kneep.

Onderzoek
In het onderzoek deed de politie eerder al een getuigenoproep via social media. Dat leidde niet tot een aanhouding. De vermoedelijke dader blijkt duidelijk op beeld te zijn vastgelegd. In overleg met het Openbaar Ministerie wordt opnieuw aandacht gevraagd voor de zaak. De beelden van de vermoedelijke dader worden op dinsdag 27 februari naar buiten gebracht in geval de dader zich niet binnen een week meldt bij de politie.

Getuige
Getuige geweest van deze mishandeling? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Benoem hierbij registratienummer 2018015885.

Meer berichten