Autobrand in Oss. (Foto Gabor Heeres, Foto Mallo)
Autobrand in Oss. (Foto Gabor Heeres, Foto Mallo)

RTL Nieuws: 'Criminaliteit in Oss, Boxmeer en Cuijk neemt toe, afname in Uden en Veghel'

  •   keer gelezen   112

RTL Nieuws heeft van de politie criminaliteitscijfers in handen van de eerste negen maanden van 2019. De onderzoeksredactie bekeek zestien veelvoorkomende delicten die in elke straat in Nederland kunnen gebeuren. Van cijfers van oktober tot en met december is een prognose gemaakt.

Oss
RTL: 'De verwachting is dat de criminaliteit over heel 2019 zal stijgen ten opzichte van vorig jaar. Zo is er nu al een stijging te zien van onder andere mishandeling en brandstichting in de stad.' Klik hier voor alle cijfers in Oss.

Uden
RTL: 'De verwachting is dat de criminaliteit over heel 2019 daalt ten opzichte van vorig jaar. Wel is er nu al een stijging te zien van onder andere bedreiging, openlijk geweld en brandstichting in het dorp. Lees hier meer.

Veghel
RTL: 'De verwachting is dat de criminaliteit over heel 2019 daalt ten opzichte van vorig jaar. Wel is er nu al een stijging te zien van drugs- en wapenhandel in de stad.' Klik hier.

Boxmeer
RTL: 'De verwachting is dat de criminaliteit over heel 2019 zal stijgen ten opzichte van vorig jaar. Zo is er nu al een stijging te zien van drugshandel in het dorp.'

Cuijk
RTL: 'De verwachting is dat de criminaliteit over heel 2019 zal stijgen ten opzichte van vorig jaar. Zo is er nu al een stijging te zien van wapenhandel in het dorp.'

Meer berichten