Frank en John bij de gloednieuwe auto's. (foto: Rob van Berkel)
Frank en John bij de gloednieuwe auto's. (foto: Rob van Berkel)

Calcontrol schaft twee Dacia Dokkers aan bij ABCautos

Zakelijk 1.173 keer gelezen

UDEN | Het Udense bedrijf Calcontrol heeft twee prachtige Dacia Dokkers aangeschaft bij ABCautos uit Uden.

"De hoogwaardige meetapparatuur van Calcontrol moet veilig worden vervoerd en voor de nieuwe bedrijfswagens kozen ze voor de Dacia Dokker in een frisse kleurcombinatie passend bij de uitstraling van het bedrijf", vertelt Frank Cieplik van ABCautos. 

Calcontrol, voorheen gevestigd in Boekel kwam jaren geleden naar Uden aan de Pannebakkerstraat waar zij overburen werden met ABCautos. John Reijbroek: "Onze vaste servicegarage zat nog in Boekel maar al snel liepen we natuurlijk eens bij ABCautos binnen met een onverwacht mankementje. Dit werd altijd heel prettig en naar tevredenheid afgehandeld en op den duur waren alle auto's in onderhoud bij ABCautos. Het was goed, snel en gemakkelijk en dit kwam onze onderneming ten goede zeker omdat je er ook s'avonds terecht kunt. Een tijdje geleden ging ik eens bij hem te rade voor een tweedehands bus of bestelwagen. Frank zei: 'Als je nou slim bent dan kijk je eens naar een hagelnieuwe Dacia Dokker'. 'Daar zitten veel voordelen aan, rijden perfect en ze zijn in verhouding niet duur.' Frank regelde een proefrit en ik was direct enthousiast over de auto. Ik vertelde hoe ik hem wilde en zonder dat ik me er verder in hoefde te verdiepen kwam Frank met een paar voorstellen waaruit ik maar hoefde te kiezen. De auto werd geleverd en door ABC klaargezet bij Spectrum Reclame om te beletteren. Zelfs daar had ik geen omkijken naar. Ondertussen was er behoefte naar nog een tweede Dacia en deze kon ook nog direct worden geleverd. Identiek, kant en klaar bestickerd reed ABC ze vorige week volgens afspraak en planning beide bij mij voor de deur", zegt John. 

"Wel even samen op de foto", zei Frank. "Natuurlijk, geen probleem". "We zijn erg blij met de correcte levering en de gang van zake bij ABC auto's en weten dat we wederom daar terecht kunnen voor onderhoud en als het wagenpark wordt uitgebreid."

Calcontrol BV, gevestigd aan de Neutronenlaan 6 te Uden, levert professionele diensten aan onder andere de farmaceutische en de voedingsmiddelenindustrie. In deze industrieën worden zeer hoge eisen gesteld aan de nauwkeurigheid van de meetapparatuur en de zuiverheid van de lucht in de productieruimten. Calcontrol BV biedt aan deze bedrijven ondersteuning bij het vaststellen van de nauwkeurigheid van de meetapparatuur (kalibreren) en het meten van de luchtzuiverheid. Het bedrijf maakt dan ook gebruik van referentieapparatuur waarmee met zeer hoge nauwkeurigheid gemeten kan worden, bijvoorbeeld temperatuurmetingen tot op 0,01 graden Celsius nauwkeurig. Ook beschikt Calcontrol BV over apparatuur waarmee bijvoorbeeld tot minder dan 10 stofdeeltjes met een grootte van 0,0005 millimeter in 1000 liter lucht gemeten kunnen worden.

Vanzelfsprekend kunnen dit soort metingen alleen uitgevoerd worden door goed getrainde en gespecialiseerd opgeleide medewerkers en een kwaliteitssysteem dat gebaseerd is op internationale normen en richtlijnen. Meer informatie is te vinden op de website van Calcontrol BV: www.calcontrol.nl en op www.abcautosuden.nl. 


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant